Életmód

Norbi Életmód Program

• Mi a Norbi Életmód Program (N.É.P.)?
Egy komplex rendszer, amely minden korosztály számára, korra és nemre való tekintet nélkül segítséget nyújt az egészség és az ideális fittség eléréséhez. Hatékony módszerekkel segít megteremteni az optimális testsúly elérését. A speciális izületkímélő mozgássor, az optimálisan összeállított diétás étrend, a klubélet és a személyes odafigyelés mind-mind az Életmód Program része. Mindehhez hozzájárul, Norbi által sugárzott lelkesedés, hit és elfogadó empátia az emberek iránt. A meggyőzés arról, hogy bárki képes megküzdeni akár saját magával szemben is a kitűzött cél érdekében.


• Kinek szól?
Azoknak, akik csoportban, de mégis egyéni odafigyeléssel, tanácsokra számítva szeretnének aktívabban élni, elsajátítani a koplalás és helytelen szokások nélküli tartós fogyás módszerét, vagy csupán megtartani alakjukat.






Az országos hálózat partnerei:


ATSA Fitness
Budapest, I.kerület, Pálya u. 9.
• tel: 488 72 20

Az életmódprogram központja. A családias légkört, a személyes odafigyelést céltudatos profizmussal ötvözzük.


Sárkány Fészek Életmód Klub
Budapest, XVII.ker., Pesti út 29.
• tel: 06/70 202 33 77

Kis otthonos terem a XVII. Kerületben, nem fitnesz-gyár. Nem a világot váltjuk meg, csak éppen jelentőset javítunk az életminőségen. “Olyan hely, ahova én is eljöhetek, ahol nem szenvedek, hanem úgy leszek egyre egészségesebb, hogy jól is érzem magam”.


Forma Bontó Rekreációs Központ
Békéscsaba, Andrássy út 73.
• tel: 06/30 257 99 30

Személyes odafigyelés mellett, lelkiismeretes edzői felügyelettel, családiasan hangulatban, intenzív mozgással valósítható meg az aktív rekreáció. Az energiával való feltöltődés, mellékhatásaként centiméterekben is mérhető az alakváltozás elsősorban a “kényes” területeken: kar, derék, popsi, comb. Az egész testre ható izület és gerinckímélő aerob mozgás, és a személyre szabott étrend kidolgozás sikereként könyveljük el, hogy mind a családanyák, mind a 45 év feletti senior korcsoport lelkesen látogat bennünket.


City Fitness
Szeged, Budapest krt. 5.
• tel: 06/30 207 78 21

1995-ben megnyitott 420 m2-es edzőtermünk konditeremmel, aerobic teremmel, szoláriummal, szaunával és vitaminbárral várja kedves vendégeit. Az egyénre szabott étrend és a személyes hangulatú órák egyre több túlsúlyos embert csatlakoztattak a mozgást megkedvelők táborához. Elért eredményeik közös sikerünk.


Flex Fitness
Győr, Mészáros Lőrinc u. 12.
• tel: 06/96 327 756

Akár elégedetlen vagy a formáddal és változtatnál rajta, akár elégedett, és az is szeretnél maradni, köztünk a helyed.


Fitness és Életmód Központ
Sopron, Sopron Plaza
tel: 06/70 511 23 44

Burai Ilona tulajdonos: “Tükörbe néztem és arra gondoltam: új év, új forma. Ahogy a vendégeim, magam is Norbi Életmód Programjának segítségével szabadultam meg a felesleges tizenhét kilómtól.”


Kupcsulákné Berecky Szilvia
Tata
• tel: 06/20 978 70 85

“Norbi segítségével, zsírégető intenzív tornával leadtam azt a huszonöt kilót, ami a terhesség után maradt rajtam. A tatai Norbi Életmód Klub csak szeptemberben nyílik, de addig is bárkinek segítek és szívesen adok tanácsot, aki felkeres.”


Colosseum Lady Női Fitness és Aerobic
Győr, Lajta u. 24.
• 06/30 947 46 18

Elsők között neveztünk be a Norbi Életmód Programba. Úgy éreztük, ezzel a programmal egy mindenki számára elérhető, az életminőség javítására törekvő fitness mozgalom részesei lehetünk. Csapatunk eredményei már az első hónap végén kilókban és centikben mérhető volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top