Életmód

Kristálytiszta felfrissülés




Ha egészséges felfrissülésre vágysz, mi sem kézenfekvőbb, mint a természetes Kristályvíz szénsavas, enyhe vagy szénsavmentes változata. Sőt, a citrom, narancs, eper vagy barack ízesítésű is egészségedre válik, hiszen az ásványi anyagok mellett csak természetes aromát tartalmaznak, cukrot, tartósítószert nem. Jó hír a fogyni vágyóknak, hogy a kellemes gyümölcsíz ellenére az ízesített Kristályvíz nem tartalmaz több kalóriát, mint a termék klasszikus változatai.






Díjazzuk az egészséget!

 
A Kristályvíz most pezsdítő nyereményjátékra hívja az egészséges élet szerelmeseit. Gyűjts össze 5 darab címkét a Kristályvizes palackokról, küldd be



a Pf.: 222, 1461 címre 2003. november 30-ig, hogy részt vehess a játékban. Minden hónapban a 333 leggyorsabb beküldő automatikusan kap egy vízálló rádiót! Mivel az egészséges élet része az aktív pihenés és a feltöltődés is, ezért a Kristályvíz most lehetőséget nyújt arra, hogy ha a szerencsések között vagy, akár havonta elutazhass egy hosszú hétvégére a Danubius Hotels szállodáiba vagy megnyerd a Demko Feder wellness ajándékcsomagok egyikét. Minél több címkét gyűjtesz az év során, annál nagyobb eséllyel indulhatsz a játék vérpezsdítő fődíjáért, mely egy Audi A4 Avant!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top