Életmód

Nagy sikerrel zárult a hatodik Nike Aerobik Hétvége

Több, mint hatszázan vettek részt a hatodik alkalommal megrendezett Nike Aerobik Hétvégén a Testnevelési Egyetem Atlétikai Csarnokában április 13-14-én, aerobik oktatók és "amatõr" aerobikosok is.

A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a dinamikusan változó fitnesz-aerobik területén megjelenő új irányzatokat bemutassa az országszerte működő aerobik- és fitnesz-klubok oktatói, trénerei számára, így volt aero-kick-boksz, step, latin step, spinracing, latin tánc party, hip-hop, streching és relax, step attack, alakformálás, stb.
Két nap alatt két színpadon, összesen 25 órán vehettek részt az érdeklődők, akik előtt a legsikeresebb magyar edzők – Baucsek Norbert, Sinkó Andrea, Gáspár Kata, Pati Nagy Attila, Kálmán István, Kárai Orsi, Fi Emilia, Kis Norbert, Varró Gyula, Borbás Gabriella, a Pécsi Sasok, – mellett több külföldi sztár-tréner is felvonult, Alex Ventura, Dimitris Koutras, Darrin Grove és Jörg Konrad.

Ezen kívül szemináriumokat tartottak személyi tréning, szállodai sport animáció, alakformálás és gyermekaerobik témákban.

A nők manapság sok mindent csinálnak amellett, hogy dolgoznak és összetartják a családot. Például sportolnak. Tudták, hogy – egy egész Európában végzett felmérés eredményei szerint – több nő fut, aerobikozik, vagyis mozog, mint ahány férfi focizik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top