Életmód

Sallai Ervin

Nem mindenki született bajnok. Mivel az edzésre ritkán marad idõnk, sokan küzdünk nap mint nap kilóinkkal, saját lustaságunkkal úgy, hogy közben az élet ezernyi más területén helyt kell állnunk. Elég az önsanyargatásból! Ha Te is úgy akarod érezni, hogy mozogni öröm, akkor fordulj hozzám bizalommal! Találjuk meg együtt a számodra legmegfelelõbb utat ahhoz, hogy elégedettebben nézhess tükörbe. Ne félj kérdezni! Emlékezz: a leghosszabb út is egy lépéssel kezdõdik.





Néhány szó magamról:

1996-ban szereztem testépítő és erőemelő szakedzői képesítést. Azóta az Octogon Fitnessben dolgozom.

1997-ben teljesítettem az “iron man” triatlon távot.

2000-ben indultam a világ legnagyobb lépcsőfutóversenyén a CN-toronyban, Torontóban. Ugyanebben az évben először épek és mozgássérültek részére közös versenyt rendeztünk a Kihívás Napján.

• Többször futottam végig a maratont, úsztam át a Balatont, vettem részt hosszú távú kerékpáros teljesítménytúrákon.

• Hosszabb időt töltöttem Ázsiában, ahol a távolkeleti mozgáskultúrát is tanulmányoztam.

Az Iron man triatlon, a maratoni futás, a Balaton-átúszások, gyalogos és kerékpáros teljesítménytúrák verejtékét, az Ázsiában tanult küzdő-sportok tapasztalatát, a kanadai lépcsőfutó világverseny izgalmát edzői jártasságommal – valamint a Norbi Életmód Program tapasztalataival – vegyítve igyekszem megosztani a kérdezőkkel tanácsaimban.


• Mi a Norbi Életmód Program (N.É.P.)?
Egy komplex rendszer, amely minden korosztály számára, korra és nemre való tekintet nélkül segítséget nyújt az egészség és az ideális fittség eléréséhez. Hatékony módszerekkel segít megteremteni az optimális testsúly elérését. A speciális izületkímélő mozgássor, az optimálisan összeállított diétás étrend, a klubélet és a személyes odafigyelés mind-mind az Életmód Program része. Mindehhez hozzájárul, Norbi által sugárzott lelkesedés, hit és elfogadó empátia az emberek iránt. A meggyőzés arról, hogy bárki képes megküzdeni akár saját magával szemben is a kitűzött cél érdekében.


• Kinek szól?
Azoknak, akik csoportban, de mégis egyéni odafigyeléssel, tanácsokra számítva szeretnének aktívabban élni, elsajátítani a koplalás és helytelen szokások nélküli tartós fogyás módszerét, vagy csupán megtartani alakjukat.

A Norbi Életmód Program országos hálózat partnerei >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top