Egymás szemében cikkek

Nem engedték be a szórakozóhelyre a kismamát

Elképesztő okból...

Egy brit tanárnő, Abby Ashcroft 8 hónapos terhesen az egyik legjobb barátnője lánybúcsújára volt hivatalos. A társaság egy manchesteri szórakozóhelyen ünnepelt volna, ám a kismamát, aki egyébként az előzetesen leadott vendéglistán is rajta volt, nem engedték be a klubba, méghozzá azért, mert lapos cipőt viselt. Az ajtónál strázsáló női alkalmazott arrogánsan közölte Abbyvel, hogy ő maga képes volt magassarkúban járni a terhessége alatt, ezért laposban nem engedi be.

Abby egyébként csinosan volt felöltözve, szépen kisminkelte magát, és a frizuráját, illetve a körmeit is megcsináltatta a lánybúcsúra, épp csak annyi volt a “bűne”, hogy nem húzott magassarkút. Teljesen jogosan érezte úgy, hogy igazságtalanság érte, és könnyekben tört ki. Vélhetőleg a legtöbben így tettünk volna a helyében.

“Azt éreztette velem, hogy nincs ott semmi keresni valóm és a gyerekszobában lenne a helyem, kardigánokat kötögetve a születendő babámnak, ahelyett hogy támogatom a barátnőmet” – panaszkodott Abby, aki hozzátette, hogy nem nagyon járt el bulizni a terhessége alatt, de mivel ezúttal az egyik legközelebbi barátnőjéről volt szó, kivételt tett, hiszen ott akart lenni vele ezen az eseményen, ami optimális esetben csak egyszer adódik az ember életében.

Az ajtónálló viselkedése az egész társaság szórakozását tönkretette, hiszen bár bulizni máshová is el tudtak menni, a többi lány végig nagyon aggódott Abby miatt, akit igencsak felkavartak a történtek.

A Daily Mail a szórakozóhely képviselőjét is szerette volna megszólaltatni az ügyben, mondják el ők is a saját álláspontjukat, ám nem voltak hajlandók nyilatkozni. 

Nem engedték be a szórakozóhelyre a kismamát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top