Egyéb

DIY: ne dobd ki a mosókapszulás dobozt!

Kevés jobb dolog történhet egy kiürült mosókapszulás dobozzal, mint hogy lakásdíszként éled újjá. Csak kreatív ötletek kellenek hozzá, és az egyedi megoldásoknak csak fantáziánk szabhat határt!

Festékspray-vel jól álcázhatod a doboz előző életét, rá sem ismersz majd, ha lefújtad.  A spray-t végül mindig fordítsd fejjel lefelé, és a belül lévő csőből fújd ki a festéket, hogy ne száradjon be. Az öntapadó fóliából lyukasztóval vágj pillangókat, virágokat, és rendezd őket a doboz oldalára. A köztük lévő részeket pöttyözd alkoholos filctollal kedved szerint. A kaspóhoz csak a műanyag doboz aljára lesz szükséged. Betonpasztával és folyékony betonnal, amiket hobbiboltban tudsz beszerezni, kend át a felületet, alul egy részét fesd le fehérre. Kedved szerint díszítheted bronz füstfólia csíkkal, így még trendibb lesz. Ültesd tele a kedvenc növényeiddel. A részleteket az októberi Praktika magazinban találod!

Alkotó: Kubinyi Szilvia, Fotó: Kurdi Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top