Horoszkóp

Horoszkópod szerint ezért nincs szerencséd a szerelemben

Sokan érzik úgy, hogy nem találják a társukat, vagy nem megfelelően választanak, nincs szerencséjük a szerelemben. De vajon tényleg a szerencsén múlik csupán, hogy a vágyott párra találj? Horoszkópod választ ad a miértekre.

Vajon miért élsz még mindig egyedül? Miért nem találod a párod? A horoszkópból kiolvashatod a választ.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként vagány, belevaló társat képzelsz el magad mellett. Ugyanakkor a saját érdekeidet tartod szem előtt, nem szívesen kötsz kompromisszumokat. Lelkes, szenvedélyes természetedet csak kevesen képesek követni. Hogy nincs szerencséd a szerelemben, egyáltalán nem igaz, ha egyedül élsz, inkább annak tudható be, hogy nem sokan képesek olyan hőfokon pörögni, mint te.

A Bika (április 19. – május 20.)

Nem könnyű megtalálni veled a hangot. Bika jegyűként nehezen nyílsz meg, nem könnyed adod ki magad mások előtt. Párkapcsolatra akkor lelhetsz, ha olyasvalakivel ismerkedsz össze, aki elég türelmet mutat irántad, és aki mellett te is igazán kényelemben érezheted magad.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Hogy olyan párra találhass, amilyenre a lelked mélyén vágyakozol, először is rá kell jönnöd, ki is vagy valójában, és mit szeretnél az életben elérni. Amint előrehaladsz az önismeret terén, a válaszokat magadtól tudni fogod. Mindez sokkal könnyebb, mint az Ikrek jegyűként hinnéd.

A Rák (június 21. – július 22.)

Le kell szoknod a túlzott érzékenységről, hogy mindent a lelkedre veszel, és megsértődsz a kritikákon, a megjegyzéseken. Rák jegyűként nagyon empatikus vagy, de gyakran épp ez okozza a párkapcsolatod bukását. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Folyamatosan elvárod partneredtől a visszaigazolásokat, a dicséreteket. Ugyanakkor mégis bizalmatlan vagy, és azt mantrázod, úgy is elromlik az egész. Állj a sarkadra, és Oroszlán jegyűként légy belül is épp olyan határozott, mint amilyennek kívülről mutatod magad.

Ezért gondolhatod úgy, nincs szerencséd a szerelemben
Ezért gondolhatod úgy, nincs szerencséd a szerelemben

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Saját magadnak állítasz akadályokat. Szűz jegyűként nagyon igényes és maximalista vagy önmagaddal szemben. Fontosak a céljaid, és nagyon nem szeretnél középszerűnek tűnni. Az elvárásaidat nagyon magasra helyezed, ez az oka, ha nem érzed magad a szerencsésnek a szerelemben.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az ésszerűség, a józan ész rendkívül fontos a számodra. Mérleg jegyűként csöppet sem szeretsz dönteni, mert nem biztos, hogy a logikus érvek a nyerők. Ki kellene lépned a komfortzónából. Légy könnyedebb és lazább, akkor biztosan rád talál a szerelem.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Előfordul, hogy Skorpió jegyűként harcias és támadó vagy. Márpedig ezzel nem nyered el mások szimpátiáját. Aki veled szeretne randevúzni, nem árt, ha felköti a nadrágját. Szeretnél közel kerülni a másikhoz, ugyanakkor félsz megnyílni előtte. A hevességedet is csak kevesen tudják elviselni.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha vállalod az elköteleződést, akkor könnyen párra lelhetsz. Nem könnyű ugyanis úgy párkapcsolatot kötni, ha közben vonakodsz, belemenj vagy mégsem. Nyilas jegyűként sem úszhatod meg, hogy energiákat fektess az ismerkedésbe.

A Bak (december 22. – január 19.)

Be kéne fejezned az unatkozást. Vigyél színt, izgalmakat az életedbe. Keress új hobbit, vágj bele olyan újba, amit eddig nem csináltál. Nem könnyű Bak jegyűként úgy randevúzni veled, ha nincs miről mesélned, ha az életedet unalmas, egyhangúnak találod.

A Vízöntő (január 20.- február 18.)

Nem könnyű veled azonos hullámhosszra jutni, hiszen Vízöntő jegyűként nagyon különc és egyedi vagy. Azt is érdemes mielőbb eldöntened, szeretnél-e egyáltalán hosszú távú kapcsolatot kialakítani. A jelentkezők nem fognak örökké várni rád, szóval, nem érdemes hosszasan hezitálnod.

A Halak (február 19. – március 20.)

Az a gond csupán veled, hogy nagyon sok romantikus filmet nézel, és a valóságot is pontosan ilyennek szeretnéd látni. Halak jegyűként el kell fogadnod, a való élet egészen más, és nem létezik tökéletes, mindenek feletti szerelem. Amint rájössz erre, horoszkópod szerint csak tudj válogatni a jelentkezők között.

A Csillagjegyek más és más ibákat követhetnek el
A csillagjegyek más és más hibákat követhetnek el

(via Horoscope Fan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top