További friss hírek

Ezért penészedik a lakásod

Ha hideg is van odakint, muszáj rendesen szellőztetni, mert penészgombák költözhetnek a lakásba, allergiát, asztmát okozhatnak.

Így nézel ki 20 év dohányzás után

Így nézel ki 20 év dohányzás után

Profi sminkesek mutatták meg az önként vállalkozó nőknek, hogyan néznének ki 20 év cigizés után. Baromi hatásos és ötletes dohányzás elleni kampány.

Motorosok segítik Dani iskolába járását

Nagylelkű motorosok utaztatnak egy rábaszentmiklósi, mozgássérült fiút győri iskolájába. Vállalták, hogy ebben a tanévben fedezik költségeit: Milus Danit külön kisbusz szállítja – írja a Kisalföld.hu

Fotó: Tóth Verán már meglátszik a fogyás

Egy év múlva 70 kiló: ez a cél

Megdöbbentő változás: ez lenne Zellweger?!

Napok óta lázban tartja a világot a kérdés, mit történt az Oscar-díjas színésznő arcával. Zellweger úgy döntött, elébe megy a pletykáknak, és magyarázatot ad a látványos változásra.

Érted mennyi idő alatt érne ki a mentő?

Csaknem másfél millió magyar lakik olyan helyen, ahová több mint negyed óra alatt érne ki a segítség, ha baj van. Most ellenőrizheted, hogy te a szerencsésebbek között vagy-e.

Fotósorozat: elvesztette jobb karját, de fél kézzel is dolgozik

Jótékonysági futónapon és esten gyűjtenek a zákányszéki Dobai Zoltánnak, aki tavaly nyáron balesetben elvesztette a jobb karját.

Nyomtatott csonttal mentették meg egy rákos páciens lábát

Egy világelsőnek számító eljárás keretében háromdimenziós nyomtatással készítettek új sarokcsontot egy férfinak ausztrál orvosok, elkerülve ezzel, hogy a páciensnek le kelljen vágni a lábát egy daganat miatt.

A túl sok kávé árthat a nemzőképességnek

Napi két vagy több csésze erős kávé radikálisan csökkentheti a férfiak esélyét a gyermeknemzésre, amerikai kutatók szerint.

Ezért egyél néha zsírt is!

Vannak sztereotípiák, amik úgy beépülnek a köztudatba, hogy aztán még hosszú évtizedek múltán is tartják magukat, noha már sokszorosan megcáfolták őket. Ilyen volt például a spenót, amelynek egyáltalán nincs kiemelkedő vastartalma. És ilyen a zsír...

Már 15 perc alatt diagnosztizálható az ebola

A hatóság szerint a terhességi teszthez hasonló vizsgálatot külön műszer nélkül, a helyszínen lehet majd elvégezni egy csepp vér, plazma vagy vizelet segítségével.

Viagrával gyógyíthatják a szívbetegeket

Az erekciós problémák kezelésére használt gyógyszer biztonságos gyógymódja lehet a szívbetegségeknek.

A nemzőképesség rovására mehet a vegetáriánus étrend

A dél-kaliforniai intézmény kutatói négyéves projekt keretében vizsgálták, hogy a különböző étrendek miként befolyásolják a sperma minőségét.

6 tipp, hogy ne fájjon a hátad

6 tipp, hogy ne fájjon a hátad

Sokan szenvednek hátfájástól, amely, úgy tűnik, többek között a helytelen matrac- és párnaválasztás következménye...

Hatszor annyi nemi betegség van, mint néhány évtizede

Nem feltétlenül szükséges az egyéjszakás kaland után mindenkinek kivizsgáltatnia magát, ám az együttlétet követő két hétben fokozottan figyeljenek a tünetekre, mert a legtöbb nemi betegség tünetei ennyi idő alatt jelentkeznek. Ha viszketés...

Kiderült: a kávé jót tesz a májnak

Kiderült: a kávé jót tesz a májnak

A brit Nemzeti Rákkutató Intézet legfrissebb kutatása szerint legalábbis.