Egészség

A nagy punciigazságok – férfiak vallanak

A punci sokszor kényes téma, még nekünk, nőknek is, amelyet rengeteg kimondott, és kimondatlan kérdés övez. A sokunkban felötlő, túlnyomó részt csírájában elfojtott izgató vagy éppen nyomasztó gyakori kérdésekre most férfiak adnak egyenes választ.

Sajtszag, halszag, hasonló rémületes legendákról is hallani. De azért ugye nem kellemetlen az illata, ha szépen tisztára suvickolt, ragyogó állapotában tárjuk a férfiak elé?

Andris (29): A szaglásom sosem volt az erősségem, hacsak nem harcsapaprikásról van szó, én nőknél a látványra megyek. Van az a jellegzetes, forró, meleg “ölszag”, ami ilyenkor odalent megcsap, na, az minden nekem, csak nem rémületes… Imádom.

Tamás (37): A férfiak úgy vannak bekötve, hogy nekik a punciillat izgató, AMENNYIBEN vonzódnak az adott lányhoz. Ha igazából nem is akarják, csak belekényszerültek, mint Krisztus a krédóba (a nő rájuk hajtott, ők meg miért ne), akkor itt lehetnek fennakadások. Halszaga csak az elhanyagolt puncinak van.

Attila (41): A punci illata jó, igaz, van néhány kirívó eset, amikor szaga van, de ilyennel sem azért találkoztam, mert az illető nem fürdött, hanem egyszerűen erősebb volt a testszaga. A nefürgyéle-mítoszba persze nem érdemes belekapaszkodni, de egy pasi sem fog megrettenni, ha a nő mondjuk jógaedzés után tekeredik rá.

A nagy punci igazságok - Férfiak vallanak

Szerintünk tök gáz, ha borostás… Sokszor kóbor pelyhekkel, hetyke sörtékkel, merész bundával is védekezünk a meggondolatlan, alkalmi szex ellen, miközben a másik nem részéről a válasz ilyenkor: “engem nem zavar”. Tényleg nem?

Andris: Kitartó típus vagyok, a cél szentesíti az eszközt. Gyerekkoromban egy ép négyzetmilliméter nem volt a térdemen és a tenyeremen. Komolyan azt hiszik a nők, hogy néhány pihe fog visszatartani?

Tamás: Egyáltalán nem gáz szerintem. Gondolom vannak szőrantifetisiszták, de a férfiak egyszerűek. Ami kicsit borostás, az gyakorlatilag kopasz, egészen egy bizonyos hosszúságig, ami után meg szőrös. Az sem gáz, de nem érdemes hagyni ránőni a lábra, elburjánzani.

Attila: Viccesnek tartom, hogy borostás lábbal visszafogják magukat a nők a meggondolatlan szextől. Engem nem zavar, nem lehet mindig minden tökéletes. Nem lehet a tökéletes pillanat, hely, napfény, tisztasági szint, szőrhosszúság és egyéb baromságok köré építeni a szexet!

Mondjuk ki, van nem teljesen szabályos, tökéletes punci. Nem ritka. Sőt. De csak a Barbie-punci kell a pasiknak, vagy lehet egy függöny-, pata-, vagy akár tulipánfazonú punci is vonzó?

Andris: Hát, tényleg van, ami tetszik, és van ami kevésbé, de szerintem ez a nőknél is így van, ha visszanéznek, hogy nem mindenkiben látták az igazit odalent. Ha nagyon szeretjük a másikat, az persze sokat szépít a dolgon. Én szeretem a húsosabb puncit, és a szimmetria sincs ellenemre, de láttam már meseszép, karakteres, aszimmetrikus puncikat is. Szerintem a lényeg úgyis az, hogy “a puncit viselni tudni kell”.

Tamás: Ez, gondolom, ízlés kérdése, de egy kis szabálytalanság fel sem tűnik. Az óriási szeméremajkak például lehet, hogy annyira nem vonzóak, mint a szűzies kis példányok, nekem például ez tud visszatartó erejű lenni. Na nem ANNYIRA.

Attila: Szerintem, ha az ember szereti a partnerét, akkor szerelmes lesz a puncijába is – ha nem tökéletes, akkor is. Illetve gyakoroljunk már mi, férfiak is önkritikát. Minket se ijesztgessenek azzal, hogy milyen a tökéletes pénisz!

A szárazság ma már könnyen kezelhető. De ciki, ha valaki túl nedves?

Andris: Nekem nincs izgatóbb, mint ha az együttlét alatt felnézve egy istennőt látok magam előtt, aki olyan, mintha “a habokból” szállna ki. Imádom, a nedvességet szex közben, ebben semmi ciki nincs.

Tamás: Dehogy gáz, tök jó. Azt mutatja, hogy beindult ránk a másik, istenkirálynak képzeljük magunkat. Az előnedv szerintem olyan tiszta, hogy senkinek semmi baja nem lehet vele.

Attila: A nedvesség egyértelmű jele annak, hogy a nő akar minket. Ennél jobb érzés pedig szerintem kevés van a világon. Én imádom, ha valaki brutálisan nedves, engem felizgat maximálisan.

A nagy punci igazságok - Férfiak vallanak

A puncizajokat nem lehet úrinőként megszokni. A pasiknak nem hervasztó a különböző pózok után a hüvelyből előtörő hangok zaja?

Andris: Én erre szerintem tinikorom óta süket vagyok. Nagyon ráérhetnek azok a nők, akik szex közben ezzel foglalkoznak..

Tamás: Nem baj, de kizökkent. Ilyenkor nem lehet nem ráfigyelni, nem lereagálni, egymásra nevetni. Ez nem baj, játékos, cukiskodó szexben van helye, de olyan is lehet, amikor ez olyan mintha megszólalna a telefonunk közben.

Attila: Amikor már csattog a punci vagy egyéb hangokat ad, akkor játszhatná a Marseilles-t is, az sem zavarna. Másra koncentrálok úgyis.

“A puncin pihenő-dolgozó női ujjak mindent visznek.” Tényleg annyira izgatja a férfiakat, ha a nő az együttlét során a punciját simogatja?

Andris: Ez holt igaz, ha valaki nagyon nagyon jót akar nekem, még pirosra is festi hozzá a körmét.

Tamás: Felszabadult a nő, ha ezt megteszi. És ez jó, mert nincs görcs, a pasi is felszabadultabb. De még jobb, ha közben a pálca tövét is az ujjai közé szorítja néha, és akkor még a figyelmesség is megvan, nincs elzárkózás.

Attila: Én szeretem, ha egy nő felszabadult és magához mer nyúlni, szerintem ez a szexuális szabadság része. És élvezem, ha mer szex közben csak magával foglalkozni, ez a biztonság egyértelmű jele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top