Egészség

“Rendszeresen néz pornót a férjem, de nekem ezzel semmi bajom”

Egy nő mesélte el, hogy a férje majdnem minden nap pornófilmeket néz, amikre maszturbál. A feleség az évek során már megszokta ezt, sőt saját szabályrendszerük is van a pornónézésre.

“Vannak persze szabályok, mint hogy nem beszélget vagy találkozik senkivel, nem néz erőszakolós pornót, és ha a szexuális életünk kárára menne, akkor rögtön újra át kell gondolnunk a pornónézési szokásait.

Szinte naponta néz pornót és végez önkielégítést közben. Nekem ezzel semmi bajom nincs.

Azt hiszem, normális a szexuális beállítottságom, egészséges szexuális étvággyal. Egész fiatalkorom óta maszturbálok, és remekül ki tudom elégíteni magam, amikor szükségem van rá. De a férjem más. Neki az önkielégítés valamiféle rituálévá vált. Azért is csinálja, mert élvezi, és azért is, mert megnyugtatja, segít neki legyőzni a stresszt és könnyebben elalszik tőle. Az ő agyának nagy részét elfoglalják a szexuális gondolatok és fantáziák.

Nem mindig tudtam a pornóról, azzal tisztában voltam, hogy maszturbál – néha még együtt is csináltuk –, de a pornós megszállottságára véletlenül jöttem rá. Több évtizede történt, akkor, amikor még nem volt ennyire elterjedt az online pornó, voltak viszont helyette olyan chatszobák, ahol lehetett flörtölni és képeket küldeni egymásnak. Egyszer egy ilyen chatszobát hagyott nyitva a gépén, amit megtaláltam.

“Rendszeresen néz pornót a férjem, de nekem ezzel semmi bajom

Láttam, hogy miket írogatott ott a többieknek, milyen képeket küldözgettek neki, amitől teljesen kiborultam.

Aztán miközben a szabályokat lefektettük, beszélgettünk róla. Fájdalmas és nehéz volt, mert ki akarna arról beszélni, amit a legbensőbb titokként őriz? A szabályrendszerünk alapja az lett, hogy az rendben van, ha pornót néz, de az nem, ha másokkal flörtöl online, még akkor sem, ha csak képeket osztanak meg egymással. Megértettem, hogy neki a kielégüléshez kellenek ezek a képek és videók, bár én sosem voltam ilyen. Nekem sokkal többet jelent egy szexi könyv, mint egy videó. Hittem neki, amikor azt mondta, hogy soha nem is akart semmilyen kapcsolatba lépni az online szexismerőseivel, de nekem akkor is rossz érzés volt, hogy másokkal szexről beszélget, úgyhogy abbahagyta. Vagyis azért beletelt pár évbe, mire tényleg, teljesen felhagyott ezekkel a chatelésekkel. Akkoriban még főiskolások voltunk, úgyhogy ki kellett nőnie belőle. Aztán 15 évvel ezelőtt elvett feleségül és gyerekeink születtek.

Remek férj és bízom benne. Azt hiszem, hogy ebben a pornós kérdéskörben a legfontosabb a bizalom és a nyitottság. A férjem mindig megmutatja a kedvenc pornófilmjeit. Semmi különleges vagy extrém nincs bennük, és nem lett perverz, amiért pornót néz. És ettől még szuper szexuális életünk van már 15 éve. Ha meglát, ahogy átöltözöm, már teljesen beindul tőlem. Mindig találtunk időt baba, kisgyerekek, munkák közben, hogy együtt legyünk. Szeretjük egymást, kipróbálunk új dolgokat, jól érezzük magunkat együtt és tiszteletben tartjuk a másik szexualitását. Tudjuk, hogy az a természetes, hogy mindenkinek szüksége van térre és privát szférára. Tisztelem őt és ő tisztel engem. A szabályainkkal pedig kordában tartható a férjem pornós szokása, nekem ő úgy, ahogy van, pornóstul, mindenestül a tökéletes férj.”

Olvass többet a pornóról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top