Egészség

Női Egészségért

Női Egészségért Klub ingyenes ismeretterjesztő és tájékoztató egészségnapot szervez 2014. október 4-én.

“Napjaink rohanó világában nincs időnk magunkra, nem tudjuk megélni nőiességünket, amely különböző női betegségek kialakulásához vezethet. Elveszett a nők együtt, egymással töltött idejének értéke. Azt szeretnénk, ha mi nők jobban figyelnénk magunkra, ismernénk saját testünk működését, és időben észrevennénk a változásokat… a Női Egészségért Klub elhivatott az egészséges életmód, a nőiség támogatása irányában. Hisszük, valljuk, hogy EGYÜTT KÖNNYEBB!‘” – szól mottójuk.

Női Egészségért

Annak érdekében azonban, hogy az endometriózis megelőzésében vagy más női hormonális jellegű problémák időben történő felismerésében és gyógyításában komolyabb eredmények szülessenek, szélesebb körű aktivitásra és kommunikációra van szükség. Ennek érdekében a Női Egészségért Klub ingyenes ismeretterjesztő és tájékoztató egészségnapot szervez 2014. október 4-én, a fővárosban, “Női egészségügyi kihívások – Női egész-ség, női betegségünk üzenete” címmel.

Részletes program:
Facebook oldalon >>>
Honlap >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top