Egészség

“Nem akarom, hogy problémát okozzon lehajolni egy legóért a földre.”

Eszter életében mindig is nagy szerepe volt a mozgásnak. Testnevelési egyetemet végzett, jégkorongozott, de 4 gyermekes anyukaként zavarta, hogy mostanában nehezebben mozog a súlytöbblettől, és nem olyan energikus, mint korábban. Éppen ezért próbálta ki az XL-S Medicalt, amivel eddig 6 kilót sikerült leadnia.

Fogyókúráztál már valaha?

Nagyon sokszor. Egyszer például fogytam 15 kilót. Akkor egyszerűen fejben eldöntöttem, hogy le fogok fogyni, és ez így is lett! Sokáig tartottam a súlyom, de utána terhes lettem az ikrekkel, és akkor egy picit elengedtem magam. Voltak sikertelen fogyókúráim is, amikor puffadtam, szédültem, nem tudtam éjszaka aludni – az borzasztó volt.

Mik voltak a céljaid az XL-S Medicallal?

A rövidtávú célom olyan 6-8 kiló volt, de a hosszú távú az 15 lesz! Azért próbáltam ki az XL-S Medicalt, mert szerettem volna újra karcsú lenni, nyáron magabiztosan hordani a fürdőruhámat, és szeretném a 4 gyerkőcömet egészségben felnevelni. Nem akarom, hogy problémát okozzon lehajolni egy legóért a földre, vagy a játék, a futkározás, a görkorizás a gyerekekkel.

Mit emelnél ki az XL-S Medicallal kapcsolatban?

Az a fantasztikus ebben a szerben, hogy mindenféle éhségérzetet elvesz. Én abszolút nem voltam éhes! Tudtam tartani, hogy 4-szer 5-ször étkeztem egy nap, és egészséges ételeket ettem, uzsonnára például répát, almát, ilyesmit. Más előnyei is voltak annak, hogy csökkent az éhségérzetem: a gyerekekkel abszolút nem voltam ideges, tehát nem pattantak szét az idegeim, mikor rosszalkodtak. Teljesen kisimultak a vonásaim, mentek le a kilók, és ezt baromira élveztem! Szerintem, hogy ha valaki nem éhes, onnantól kezdve már pikk-pakk megy a fogyókúra. A mozgást kell egy picit beiktatni, és meg lesz az eredménye. Nekem is sikerült!

Web: http://www.xlsmedical.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top