Egészség

5 ruhaméretet fogyott, mert exe lekövérezte

5 ruhaméretet fogyott az a nő, aki exférje szerint csúnyán meghízott. A nő nemcsak a ruhatárát cserélte le, hanem a kritikus férjet is.

A 39 éves Liz drasztikus fogyókúrába fogott, hogy második esküvőjén a legjobb formába kerülhessen. A csinos barna nő azt követőn kezdett el diétázni, hogy első férje a “csúnya és kövér” jelzőkkel illette.

Fogyókúra előtt...
Fogyókúra előtt…

Liz elismerte, két éve még gyorskajákat vacsorázott, amelyhez bort ivott, a ruhamérete 18-as volt a mostani 8-as helyett. A fogyókúra mellett akkor döntött, amikor férje megjegyzéseket tett a külsőjére. Edzőterembe kezdett járni és odafigyelt a kalóriákra is. Liz nemcsak a súlyából veszített, férjét is elhagyta azután, hogy Nickkel megismerkedett.

Az új kapcsolatnak köszönhetően Liz ismét abbahagyta a mozgást, a kilók gyorsan visszakúsztak rá. Aztán amikor tavaly nyáron az esküvőjét szervezte, ismét formába hozta magát. Extrém diétába kezdett, reggelire fehérjeturmixot ivott, az ebédet kihagyta, vacsorára pedig csirkemellet és halat evett zöldségkörettel, edzőterembe pedig heti ötször járt.

Az esküvőn Nickkel
Az esküvőn Nickkel

Az elért eredménnyel, az alakjával nagyon elégedett, mindezt esküvői fotója is bizonyítja.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top