A munkahelyi nassolás áll az elhízás fő okai között

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy 8 órás, kimerítő munkanap során könnyű elcsábulni valami édes, cukros finomságra, mint amilyen egy muffin vagy egy csoki. Az ártatlannak tűnő jutalomfalatok azonban az elhízás első számú okai között állnak!
2017. 01. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ha te még tartod is magad az irodában, egy kollégád tuti akad, aki beállít egy sütis tállal, megkínál a tábla csokijából, vagy gyakori kávészünetekkel csábít pluszkalóriákra. Hibáztatni ugyanakkor senkit nem lehet: egy hosszú, a monitor előtt üléssel, netán stresszeléssel töltött nap alatt minden okunk megvan rá, hogy a cukorban keressünk élményt és menedéket. 

A munkahelyi nassolás áll az elhízás fő okai között

 A megsokszorozódó munkahelyi nasik azonban nem maradnak következmények nélkül: az Egyesült Királyságban végzett felmérések azt mutatják, hogy a modern életünkben a munkahelyünk az első számú hely, ahol a cukorfogyasztásunk történik. Ez pedig járványszerű elhízáshoz, sőt kimutathatóan rossz dentálhigiéniás állapotokhoz vezet. Az elmúlt két évben Angliában a felnőtt lakosság 63%-a minősült elhízottnak, a 18 éven felüliek közül pedig 64 ezren szorultak kórházi beavatkozásra fogszuvasodás miatt.

 A szakemberek azt javasolják, próbáljuk az irodai snackeket tudatosan egészségesebb falatokra cserélni, sőt egyesek szerint az is segítene, ha a kollégák több törődéssel, mosollyal, esetleg öleléssel töltenék fel egymást a munkanapok során. 

Popsugar


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus