Egészség

Kopasz tanítványa miatt borotváltatta kopaszra a fejét a tanítónő

Néhány centi hajnál sokkal fontosabb volt számára, hogy visszaadja a kisdiák önbizalmát.

Tori Nelson negyedikes gyerekeket tanít egy washingtoni iskolában. Múlt héten, amikor megérkezett órát tartani, azt vette észre, hogy az egyik diákja, a 9 éves Matthew az osztályterem előtt sír, és egy kalappal, valamint a kabátjával próbálja eltakarni a fejét.

Mint kiderült, Matthew haját egészen rövidre vágták és emiatt a koponyája hátsó részén láthatóvá vált egy heg miatti kopasz folt. Ezt észrevette az egyik osztálytársa és kicsúfolta miatta.

Kopasz tanítványa miatt borotváltatta kopaszra a fejét a tanárnő

A tanítónő nem sokat vacakolt: közölte Matthew-val, hogy ha hajlandó bejönni az osztályterembe, az ebédszünetben az ő fejét is leborotválhatják. “Ha téged kicsúfol, engem is kicsúfolhat – mondta Tori, aki állta is a szavát, és még aznap maga Matthew borotválhatta őt kopaszra. – A haj nem jelent számomra semmit, visszanő” – fogalmazott a vagány tanítónő, aki miután történet nyilvánosságra került, rengeteg elismerő üzenetet kapott. Teljesen megérdemelten.

Kopasz tanítványa miatt borotváltatta kopaszra a fejét a tanárnő

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top