Példaképeink

4 szuper tanács, amit csak az 50 felettiek értenek

Minden élethelyzet más, de nemcsak azért, mert ahány ember, annyi vélemény, hanem mert a különböző korosztályok egészen másképp látják a dolgokat.

Ugyan a klimax kellemetlen tüneteivel küzdő nők nagy részének hiába mondanánk, hogy életének egyik legjobb időszaka köszöntött rá, egy felmérés szerint mégis a legtöbb 50 körüli nő úgy gondolja, hogy  kiegyensúlyozott életszakaszba ért, és sokan elégedettek az életükkel. Sőt, a szexualitást is ekkor érzik a nők a legjobbnak a saját bevallásuk szerint.

De nemcsak az ágyban merül ki a tettvágy, hanem a sportok terén is bevállalósabb ez a korosztály. Reméljük, hogy ez az angol nők között készült vizsgálat a magyar nőket is jellemzi. Azért, hogy ez biztosan így legyen, hoztunk néhány jó tanácsot, amelyek még könnyebbé teszik az érettebb nők hétköznapjait.

Nem számít!

Az számít, amit te gondolsz, nem az, amit más. Ez annyira egyszerű, hogy nem is nagyon lehet jobban magyarázni. A lényeg, hogy az ötödik x közelében már majdnem mindenki eljut odáig, hogy magasról tesz olyan emberek véleményére, akik nem fontosak számára. Azoknak a gondolatait viszont, akik sokat jelentenek neki, megfontolja. De persze csak nagyon indokolt esetben helyezi a sajátjai elé.

4 szuper tanács, amit csak az 50 felettiek értenek

Az út a lényeg

Akik sok zsákutcában jártak már, jól tudják, hogy nem feltétlenül az teszi az embert boldoggá, ha eléri a célját, hanem maga az út nemesíti a végeredményt. A buktatók erősebbé, a könnyű szakaszok pedig álmodóvá teszik a lelket. A dolgok rendje ellen a bölcsebbek már nem lázadnak, inkább elfogadják, amit kapnak, és megpróbálják a legjobbat kihozni a helyzetekből. Persze ehhez is fel kell nőni.

Élvezd a tested!

Az érett nők szeretik a szexet. Ennek nemcsak az az oka, hogy tudják, mi a jó nekik, hanem hogy annyira ismerik már önmagukat és az igényeiket, hogy képesek valóban élvezi az együttléteket. Sőt, elhagytak már minden olyan felvett szokást, ami gátolja őket a testiségükben. A szégyenlősség nem az asztaluk, és nem félnek kinyilatkozni a vágyaikat. A klimaxon átesett nők egy részét ugyan érinti a hüvelyszárazság, de azok, akik tisztában vannak azzal, hogy ez a változókor velejárója, nem hagyják, hogy visszavesse őket a tünet a szexualitásban.

Becsüld az egészséged!

Ahogy telnek az évek, az egészség mindenki számára egyre fontosabb lesz. Ez így természetes, hiszen egy idő után a legtöbben eljutnak arra a pontra, hogy a testi és lelki jólétüket minden anyagi vagyontól többre becsüljék. Így az 50 körüliek már nem hajszolják az elérhetetlen dolgokat, inkább megbecsülik, amit elértek – és ez így van rendjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top