Egészség

Sztárok, akiknél betelt a pohár

Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson és Quentin Tarantino életében is akadnak helyzetek, amikor elszakad a cérna.  Ha az életed nyitott könyv, a stressz sem ismeretlen fogalom, és ilyenkor születnek a legnagyobb nézettségű kínos és vicces felvételek. Nézd meg, milyen, amikor a hírességek kiborulnak!

A stressz a sztárok mindennapjainak része, és a kezelése nem mindig egyszerű a számukra sem. Ugyanúgy, ahogy életük szinte minden mozzanatáról, így kiborulásaikról is milliók értesülnek. Íme, néhány emlékezetes pillanat, amikor elszakadt a cérna!

Robert Downey Jr.

A tehetséges színészt legtöbben egy szimpatikus figurának tartják, tökéletesen emberi és hétköznapi megnyilvánulásokkal. A híresség érzékeny pontja, ha a rácsok mögött töltött időkről kérdezik, és magánéletét is szereti óvni a nyilvánosságtól. Ha ezt egy riporter nem tartja tiszteletben, a következő szofisztikált reakcióra számíthat a színésztől!

 

Jean-Claude Van Damme

Léteznek olyan kérdések, amiket az unalomig ismételgetnek évtizedeken keresztül, így talán érthető, ha néhány évtized alatt betelik a pohár. Jean-Claude Van Damme is egy ilyen helyzetet mutat be nekünk, és magyarázza el tagoltan és egész részletesen, miért is unja annyira az elhangzott kérdést. A leleményes kérdés pedig az volt, hogy milyen volt Kylie Minogue-gal forgatnia Street Fighterben.

 

Quentin Tarantino

Tarantino filmjei nem a romantikáról és a rózsaszín világról szólnak – ezt minden bizonnyal a riporter is tudta, aki Robert Downey Jr. interjújából már ismerős lehet. Amikor a kérdező elkezdte feszegetni azt, hogy miért készít állandóan erőszakos filmeket Tarantino, a rendezőnél elszakadt a cérna. A kérdést egyébként az elmúlt 20 év során már milliószor megválaszolta, így az unalomig ismételt válasz helyett a következőket mondta:

 

Samuel L. Jackson

Az alábbi videó felettébb kínos jelenetét egy felkészületlen riporternek köszönhetjük. A színészt folyton összekeverik Laurence Fishburne-nel, amihez érthető módon nem tud és nem is akar jó képet vágni. Nem történt ez másképp az alábbi interjúban sem, ahol a riporterre a tévedése után megsemmisítő és rendkívül szórakoztató csapást mért a színész. Egy kis ízelítő a monológból: “Olyan őrült vagy, mint az emberek a Twitteren…. Én nem vagyok Fishburne. Attól, hogy feketék és híresek vagyunk, még nem nézünk ki ugyanúgy.”

 

Helen Mirren

Ez az interjú kivétel, egyfajta how to do, ami a stresszkezelést illeti! Az ízlésesnek cseppet sem nevezhető, szexista megjegyzésekkel tűzdelt interjúiról híres Parkinson Helen Mirrennel készített interjút évtizedekkel ezelőtti. A színésznő az élő példa arra, hogy miként lehet tökéletes hidegvérrel kezelni egy feszültségben bővelkedő helyzetet. Álljon itt pozitív példaként az alábbi videó!

 

Olvass többet a stresszoldásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top