Egészség

Heti egy szex a szenvedély megőrzésének kulcsa

Legalábbis egy vizsgálat szerint, de persze itt is vannak kivételek.

Nem könnyű egy házasságban hosszú évek múltán is megőrizni a vágyat egymás iránt. Nem csoda, hogy sokan keresik a megoldást a szexuális életük felpezsdítésének gondjaira.

Egy új vizsgálat most arra az eredményre jutott, hogy a heti egy szex a megoldás. Az ennél gyakoribb együttlét nem feltétlenül vezet jobb házasélethez, a kevesebb viszont biztosan nem tesz jót az intimitásnak.

Heti egy szex a szenvedély megőrzésének kulcsa

A kísérletben részt vett három pár közül azonban az a kettő találta szuper megoldásnak a heti egy szexet, akiknél korábban ez ritkább volt. A “kötelező” szex közelebb hozta őket egymáshoz, ismét felizzott a parázs, és különösen izgalmasnak találták, hogy bár pár hét után már gyakrabban kívánták volna a dolgot, mégis ragaszkodtak a heti egy alkalomhoz.

Akik viszont hozzászoktak a heti többszöri együttléthez, azok számára a heti egy szex kínszenvedés volt – viszont a vágyukat nekik is garantáltan még jobban felkorbácsolta.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top