Egészség

Gyors házi orvosság torokfájás ellen

Ehhez a házilag elkészíthető, torokfájás elleni orvossághoz mindössze négy hozzávalóra lesz szükséged, ráadásul ez a csodaszer igazán hatékony (és kellemes) gyógymód.

Rengeteg gyógyszer kapható a fájós torokra, de minek vennénk mesterségesen előállított, ki tudja, miket tartalmazó pirulákat, ha egy remek, házi gyógymóddal is kúrálhatjuk magunkat? Ráadásul ehhez a torokfájás elleni cukorkához csupán négy hozzávalóra lesz szükségünk!

Házi orvosság torokfájás ellen

Ehhez a recepthez egy negyed csésze permet- és vegyszermentes rózsa- és ibolyasziromra lesz szükségünk, kell még bele méz vagy juharszirup és egy teáskanál szárított fehérmályvagyökér. A virágszirmokat finom porrá zúzva belekeverjük a mézbe, ezután jöhet hozzá a fehérmályva is. Ha a keverék túlságosan nedves lenne, adjunk hozzá még több virágszirmot.

A kész masszából gyúrjunk kis golyókat, és hagyjuk őket megszilárdulni 1-2 nap alatt. Így már meg is vannak csodás, házi készítésű szopogatós cukorkáink torokfájás ellen! 

Forrás: Care2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top