Egészség

Elkészült a világ legötletesebb esküvői fotója

Dinoszaurusz kergeti a rémült násznépet. Ügyes.

„Ők egy nagyon vidám pár, és az esküvői parti is vicces volt. Csupán annyit kellett tennem, hogy elmondtam nekik: megszökött egy láthatatlan dinoszaurusz, ők pedig megcsinálták. Első nekifutásra meglett a kép, az egész fotózás nem tartott tovább két percnél” – mesélte egy amerikai internetes magazinnak Quinn Miller fotós, milyen körülmények készült az alábbi fénykép.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A fotósnak utólag csupán annyi dolga volt, hogy egy hatalmas T-Rexet photoshopoljon a menekülő násznép mögé. A fotó, melyet elsőként a Facebookon tett közzé, néhány nap alatt bejárta oda-vissza bejárta az online médiát, és minden idők legötletesebb esküvői fotójaként emlegetik. Miller elárulta azt is: a kép készítéséhez az adta az inspirációt, hogy a vőlegény odavan a dinoszauruszokért. 

A legsikkesebb menyasszonyi fejdíszek
Esküvőt tervezel? Esetleg már túl is vagy rajta? Adj ajándékba Nők Lapja Café fotókönyvet, hogy mindenki emlékezzen életed nagy napjára!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top