Egészség

Sztárok, akiknek a szülés után elképesztően jó alakjuk van

Jennifer Lopez, Kate Winslet, Halley Berry – mind csinos és fitt édesanyák. Tökéletes vonalaikat azonban nem plasztikai sebészeknek, hanem az edzésnek köszönhetik. Tudd meg te is a titkukat!

A sztárok, hírességek a kamerák kereszttüzében élnek, ahol mindig hatalmas nyomásnak vannak kitéve teljesítményüket és külsejüket illetően is. A várandósság ideje alatt természetesen a sztárokra is felszalad jó pár kiló, de külsejük is kenyérkereseti eszközüknek számít, így hamar formába akarnak lendülni. Íme, néhány látványos fogyásnak, és a sikerük kulcsa!

 

Sztárok, akiknek a szülés után elképesztően jó alakjuk van

Jennifer Lopez

A hamisítatlan latin bombázó már 2 gyermek, 1 fiú és 1 lány édesanyja, de biztos, hogy senki nem mondaná meg, hogy valaha is úgy kikerekedett, hogy 30 kiló felesleget mutatott a mérleg. Az énekesnő latin táncos edzésekkel tartja magát formában, és a mai napig, 47 évesen is észbontóan néz ki. Második gyermeke érkezése után néhány hónappal már ismét olyan bombaformában volt, mint a várandósság előtti időben.

Kate Winslet

A színésznőt láthattuk már átlagos testalkattal, néhány kiló plusszal, de igazán szálkásnak és soványnak is. Kate 1 lány és 2 fiú édesanyja, és mindegyik születés után nagyon keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy ismét beleférjen a várandósság előtti farmereibe, ruháiba. A színésznő imád úszni és kerékpározni, mivel ezek a sportok az egészséges étrend mellett nagyon sokat segítettek neki, hogy olyan formában lehessen újra, amitől az egész világ csodálja.

 

Sztárok, akiknek a szülés után elképesztően jó alakjuk van

Beyonce

Beyonce soha nem a zörgő csontú hírességek táborát erősítette, és terhessége alatt is 28 kilót szedett fel. Köztudott, hogy az énekesnő szigorú diétát tartott, és nagyon sokat edzett, hogy visszaszerezze bomba alakját. 5 kemény hónap, és az eredménytől mindenki elámult: Beyonce jobban nézett ki, mint a terhessége előtt. Kerekded idomait tehát nemcsak a genetikának, de a sportnak is köszönheti, és profi üzletasszonyhoz illően egy Ivy Park elnevezésű saját sportkollekcióval is rendelkezik.

Shakira

A barzil származású énekesnő homokóra alakjáról és csípőmozgásáról ismert az egész világon. A különleges hangi adottságokkal megáldott focista feleség 2 fiú édesanyja, és sportos testalkata ellenére erősen kikerekedett a terhessége alatt. Shakira imád táncolni, így a temperamentumához tökéletesen passzoló táncos edzéseknek köszönhetően alig telt el pár hét mindkét szülés után, és ismét újra a régi formájában tündökölt.

 

Sztárok, akiknek a szülés után elképesztően jó alakjuk van

Halle Berry

Halle Berry 50 éves múlt, de korát meghazudtolóan jól néz ki, és alig hisszük el, hogy a színésznő több lehet, mint 35 éves, olyan bomba formában van. 1 kislány és 1 kisfiú büszke édesanyja, aki alakját a kemény edzéseknek, valamint a futásnak köszönheti. A többi hírességhez hasonlóan ő sem sokat tétovázott a várandósságok után, és igen hamar kiadta a plusz kilók útját.

 

Olvass inspiráló fogyástörténeteket az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top