Egészség

“Ahogy láttam, hogy mennek le a kilók, egyre jobban éreztem magam.”

Éva, aki mögött egy halom sikertelen fogyókúra áll, nemrég tette próbára az XL-S Medicalt, nem kis eredménnyel: a 44 éves, 3 gyerekes anyukának 8 kilótól sikerült megszabadulnia! Most korábbi élményeiről és a szerrel kapcsolatos tapasztalatairól kérdeztük.

Milyen tapasztalataid vannak a korábbi fogyókúrás módszerekkel kapcsolatban?

Volt, amikor 2-3 nap után már feladtam, és visszatértem az eredeti táplálkozási módhoz, ami tulajdonképpen az, hogy csokoládét eszek reggel, délben, este. Próbáltam azt a híres káposztaleves kúrát is – rettenetes volt! Csak gyűrtem, gyűrtem, és utána azt mondtam, hogy rá se bírok nézni. Volt olyan is, amikor fejben összeraktam magam és tudtam fogyni, de sajnos általában visszajöttek a kilók, és nem értem el azt a sikert, amit szerettem volna.

Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálod az XL-S Medicalt?

Így 44 évesen úgy éreztem, hogy ha most nem kezdek bele egy tényleges, sikeres diétába, akkor ez már így fog maradni. És ezt nem szerettem volna… Nem éreztem jól magam a bőrömben, a ruháimba nem fértem bele, nehezemre esett a mozgás, és féltettem az egészségemet.

Mik voltak a tapasztalataid?

Ami régen fogyókúrák alatt megtörtént, hogy hetekig, akár 3-4 hétig is stagnált a kilóm, az itt pár napra lecsökkent. Az ígért teltségérzet már a második napon megjött, és én, a nagy nasis, aki napi 1-2 tábla csokit simán megettem, nem nyúltam a csokihoz! Nem éreztem, hogy valamit még kellene ennem, tudtam tartani a diétát, elkezdtem mozogni, és játszva mentek le a kilók. Ahogy ezt láttam, egyre jobban éreztem magam. Az ismerőseim is elkezdtek dicsérni, ami önbizalmat adott… Most, hogy a kísérletnek vége, tovább folytatom a szer szedését, hogy elérhessem a 15 kilós álomfogyást!

Web: http://www.xlsmedical.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top