Egészség

Nekik van a legszélesebb csípőjük a világon – fotók

Ha eddig nem szívesen nézegetted magad a tükörben, akkor most figyelj, mutatjuk azt a négy nőt, akik még büszkék is extrém méretű csípőjükre.

Aki épp lecsúszott a dobogóról

Az osztrák származású 40 éves Claudiát a karrier lehetősége hozta Hollywoodba, úgy gondolja, nem mindennapi méretű csípőjével máris felkeltette a figyelmet: “Azt hiszem, az emberek az egyedülálló csípőméretem miatt néznek meg. Valóban széles vagyok, de ez a megkülönböztetett figyelem önbizalmat is ad nekem.” A világ negyedik legszélesebb csípőjével rendelkező hölgy (mérete 162,5 centiméter) naponta legalább 27 házassági ajánlatot kap…

Nekik van a legszélesebb csípőjük a világon - fotók

Aki a dobogó alsó fokát foglalja el

Az 56 éves Denis Las Vegasban él, 188 centis csípőjét a legbecsesebb kincsének tartja. Bármily hihetetlen, a hölgy merészebb pillanataiban az interneten vetkőzik, sőt a szintén átlag feletti mérettel megáldott, 23 éves unokáját is felkérte már pikáns show-jához.

Nekik van a legszélesebb csípőjük a világon - fotók

A második helyezett

A New Yorkban élő 35 éves Marlena 211 centis méretével a képzeletbeli dobogó második helyét foglalja el. A hölgy egészen biztos benne, hamarosan talál valakit, akit egyedülálló méretével hódíthat meg. “Már kislány koromban is átlag feletti csípőm volt. Olyannak szeretem a testem és önmagam, amilyen vagyok.

Nekik van a legszélesebb csípőjük a világon - fotók

The winner is…

A győztes pedig nem más, mint a 42 éves Mikel. A négygyermekes anyuka rendkívül büszke 243 centiméteres csípőméretére, de férje, Reggie is nagyon kedveli felesége gömbölyded idomait. “Tudom, testalkatom extrémnek számít, én mégis nagyon szeretem a csípőmet” – mondja a világrekorder.

Nekik van a legszélesebb csípőjük a világon - fotók
Forrás: Metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top