Egészség

50 felett: Egészségesebb öregedés? Nem lehetetlen!

Gyakran halljuk, hogy teljesítményünk csökkenhet az 50. év után, pedig ennyi idősen akár még aktívabbak is lehetünk, mint korábban.

Kitolódott aktivitás

Ahogy manapság a fiataloknál kitolódott a családalapítás ideje, úgy az 50-es, 60-as éveikben járó idősebb korosztály életmódjára sem igaz az, ami évtizedekkel ezelőtt még jellemző volt. Új életszakasz veszi kezdetét. Gyerekeink ilyenkorra már kirepültek, személyiségünk kiteljesedett, a karrierünkben a pályánk csúcsán, vagy épp nyugdíj előtt állunk. A kötögető, főzőcskéző nagyszülők képe már a múlté, a mai kor embere ennyi idősen még aktív életet él. 

50 felett: Egészségesebb öregedés? Nem lehetetlen!

Klasszikus eset: Hova tettem a kulcsomat?

Ám még ha történetesen ez életünk legszebb, legizgalmasabb időszaka is, bizonyos változások már elkezdődhetnek. Egyre gyakrabban fordulhatnak elő feledékenységre, szétszórtságra utaló esetek, memóriánk, koncentrációs képességünk romolhat. Pedig a koncentráció és a memória közötti összjáték elengedhetetlen mindennapi készség. 

Vegyük kezünkbe az irányítást!

A szellemi frissesség nem korlátozódik egy bizonyos életkorra: egy edzett agy 60 évesen jobban működhet, mint egy képzetlen 30 évesé. De hogyan? Ma már tudjuk, hogy testileg fittnek kell maradnunk ahhoz, hogy hosszú és egészséges életet élhessünk. Ahogy képesek vagyunk irányítani és pozitívan befolyásolni testi egészségünket, úgy a mentális képességeink romlása ellen sem vagyunk tehetetlenek. Csakúgy, mint a testet, mentális frissességünket is növelhetjük kihívást jelentő aktív agytréninggel, szellemileg aktív életstílussal. 

50 felett: Egészségesebb öregedés? Nem lehetetlen!

Szellemi frissesség javítása a természet támogatásával                                                 

Sok esetben azonban az életmód-változtatás nem elég. Szellemi teljesítmény csökkenése esetén nyújthat segítséget a Tebofortan 120 mg filmtabletta. A gyógyszerkészítmény hatóanyaga a ginkgo biloba növény speciális kivonata, az EGb 761®. A Tebofortan® az időskorral összefüggő szellemi hanyatlás és az életminőség javítására javallott az enyhe fokú demenciában szenvedőknek. Figyelmünk, koncentrációs képességünk és memóriánk akár napi egyszeri 120 mg Tebofortan® szedése mellett javulhat, életminőségünk jobbá válhat, és több energiánk maradhat az élet szépségeinek megéléséhez. 

50 felett: Egészségesebb öregedés? Nem lehetetlen!

További információ >>

Tebofortan® 120 mg filmtabletta

Schwabe Hungary Kft. 
1117 Budapest, Fehérvári út 50–52.
Tel.: +36 1 431 8934
info@schwabe.hu
www.schwabehungary.hu
S-050-tebofortan-hirdetés-2017-jun

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top