Egészség

A legrondább pasi volt a suliban, mégis sokan a lábai előtt hevertek

Elálló füle volt, nagy orra, csapzott, félhosszú haja, és a giminkben a top 3 legrondább fiú közé tartozott.

Dani első ránézésre tényleg nem volt egy kellemes jelenség, de aztán, ha el kezdtél vele beszélgetni, egyszerűen el kezdted szépnek látni, mert annyira vonzó személyiség volt. Olyan agya volt, hogy abba azonnal bele kellett szeretni. Bele is szerettünk jó páran, és az elitgimnázium folyosóján nem a színjátszókör bonvivánját vártuk feltűnni – persze sokan várták őt is –, hanem Danit a nagy füleivel, és az egész épületet szétvető szimpatikus intelligenciájával

A nagyanyám mondogatta mindig, hogy a férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél, a nőkről szerencsére nem mondta el, mit gondol. De a lényeg az, hogy már ő is valami olyasmire gondolt, mint a sapioszexuálisok. Nagyon viccesen hangzik, de egyáltalán nem jelent mocskos perverziót. Olyan embereket jelöl, akik számára a párválasztáskor csakis a magas intelligencia számít, a külalak teljesen mindegy. (Persze nem gondolom azt, hogy aki okos, csak csúnya lehet.) Furcsa kicsit a világ, hogy van erre egy külön szó, de van. A sapioszexuális egyébként a latin ‘homo sapiens’-ből (gondolkodó ember) lehet ismerős.

Hogy randiznak?

  • Ők bizony nem sietik el a dolgot, mert szeretnék, hogy kiderüljön, tényleg baromi intelligens-e a kiszemelt partner. Ha nem vagy az, már lécelnek is.
  • A szép benne, hogy náluk az érzelmi intelligencia is számít, és a humor – anélkül labdába sem rúgsz.
  • Aki ilyen párt keres, őmaga is nagyon intellingens (vagy annak tartja magát, ezt sose fogjuk megtudni.)
  • Alaposan gondold meg, milyen üzenetet küldesz neki.Imádja az „okos üzeneteket”, vagy inkább úgy fogalmazok: szellemes.
  • Utálja a small talkot, vagyis a felesleges fecsegést.
  • És szeretik, ha nem nagy az arcod amiatt, hogy szuperintelligens vagy. Szóval még szerénynek is kell lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top