Egészség

A legkínosabb szitu, amikor éppen a hullámvasúton jön meg

Legutóbb úgy jártam, hogy pont egy jó kis hétvégi kiruccanáson jött meg, nagyjából 20 perccel azelőtt, hogy elindultunk egy törökfürdőbe. Persze, nem nagy ügy, elúszkálok egy tamponnal, de jobb lett volna anélkül.

Még középiskolások voltunk, amikor a barátnőmnek megjött a buszon, sajnos nem számított rá, és már csak leszállás közben vettük észre, egy piros folt virított a hófehér nadrágján. Baromira sajnáltam, ő sem érezte túl jól magát emiatt. A Whisper nevű oldalon, ahol név nélkül meg lehet osztani életünk kínos pillanatait, sok nő pont ilyen kellemetlen és váratlan menstruációs esetekről számol be, amikor a legrosszabb pillanatban jön meg.

Az a kínos pillanat, amikor a férfi tanár megkérdezi, hogy miért késtél, ezért el kell mondanod, hogy a mosdóban voltál. Majd amikor újra rákérdez, hogy mi tartott olyan sokáig, és te nem mondhatod, hogy a tamponcsere.

„A barátnőmék házában voltunk, amikor megjött először, ő még nem menstruált, és az egyetlen felnőtt a házban az apja volt…”

Amikor rájössz, hogy egyszerre menstruálsz a kutyáddal!

„A legkínosabb szitu, amikor Disneylandben éppen a hullámvasúton jön meg.”

„Egy könyvesboltban voltunk az anyukámmal, amikor megjött. Halkan a fülébe súgtam, hogy menjünk, mert ez a helyzet. Akkor vettem észre, hogy egy hosszú hajú fickó fülébe súgok.”

„Legutóbb, amikor nőgyógyásznál voltam, tüsszentettem, és pont megjött. Sosem megyek vissza ahhoz a dokihoz.”

Az egyik legkínosabb pillanat az volt, amikor a barátnőm ölében ültem, amikor megjött. Hát, ő nem volt lenyűgözve.

„A barátaimmal hamburgereztem, amikor megjött, de én nem vettem észre. Ők igen, és direkt összeketchupozták a ruhámat, hogy úgy tűnjön, ketchupos a nadrágom, nem véres…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top