Egészség

Valóra vált a beteg kisfiú legnagyobb álma

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő kisfiú mindig arról álmodott, hogy rendőr lesz belőle, és most meg is valósult élete vágya.

A hétéves Danny Herbert egy ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved: szíve nem pumpál elég vért a tüdejébe, ez pedig nagyon megnehezíti számára a légzést. A kisfiú édesanyja épp ezért szeretett volna örömöt és különleges élményeket csempészni Danny életébe – így intézte el, hogy valóra válhasson a gyerek legnagyobb álma.

Danny ugyanis amióta az eszét tudja, – sok kisfiúhoz hasonlóan – rendőrtiszt szeretne lenni. A beteg gyerekek vágyait teljesítő Make a Wish Alapítvány és a Sussexi Rendőr-főkapitányság közösen teljesített Danny vágyát, aki egy napra valóban a rendőrök életét élhette. Testvérével, Sky-jal együtt járőrözni indultak, és sikerült is elkapniuk egy gonosztevőt, aki „autók oldalára rajzolgatott”.  Danny aztán a forgalmat is felügyelte: az út szélén figyelte, hogy senki nem megy többel a megengedett sebességhatárnál.

A különleges napot egyébként nemcsak a kisfiú élvezte nagyon, a rendőrök is örültek az új kis segítőjüknek.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top