Egészség

1 évig mindennap pizzát evett, így néz ki most

Brian Northrup 367 napon keresztül ette kedvenc pizzáját, mégis sikerült megszabadulnia néhány kilótól. Sajnos az is igaz, hogy elég sokat edzett speciális diétája mellett.

A magát „pizzakirálynak” is nevező Brian Northrup szerette volna bebizonyítani, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem kell megválnunk a szenny gyorskajától, ha kirobbanó formába szeretnénk lendülni. Radikális kísérletében a srác 367 napon keresztül rendelte meg kedvenc pizzáját a Domino’s-ból, fejlődését pedig végig dokumentálta az Instagramon és Youtube-csatornáján is.

A végeredmény egyrészt elég jól hangzik, hiszen Northrup megszabadult kábé 2,5 kilótól, plusz látszólag elég bomba formában van, viszont (és ez a rossz hír), nem szabad elhallgatni, hogy Brian heti 3-4 edzést és 30-40 kilométernyi futást is beiktatott az életébe. Szóval a pizzázást még mindig nem lehet büntetlenül megúszni, de az legalább megnyugtató lehet, hogy száműzni sem kell teljesen!

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top