Egészség

Megmentette a rábízott kisfiú életét, azóta egy tollat sem tud megfogni

A bébiszitter a saját egészségét is kockára tette, hogy megmentse a rábízott kétéves kisfiú életét. Most segítségért könyörög, mert az eset miatt mindkét keze súlyosan sérült.

Amikor Courtney Davis rátalált Caroline Maurerre, úgy érezte, megütötte a főnyereményt. „Első gyerekes szülők voltunk, és semmi tapasztalatunk nem volt a bébiszitterekkel se. Szerencsére Caroline igazi angyalnak bizonyult, rengeteget tanultunk tőle” – nyilatkozta a hálás anyuka a CBS Los Angeles hírcsatornának.

Mikor vigyázni kezdett Davisék akkor kétéves kisfiára, a szülők még nem tudhatják, hogy hamarosan fiuk életét köszönhetik majd a lelkiismeretes bébiszitternek. Pedig így történt. Egyik alkalommal, mikor Caroline és Fox az utcán sétáltak, egy száguldó autó útjába kerültek. Caroline, amilyen erősen csak tudta, ellökte Foxot az érkező autó útjából, ám ő súlyosan megsérült.

https://www.cbsnews.com/news/nanny-permanently-injured-after-saving-child-from-oncoming-car-california/?ftag=COS-05-10aaa0h&utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=59e190eb04d3013c74526078&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook

Mindkét kezem megsérült, mikor az autó elütött. Hiába járok rehabilitációra, azóta egy tollat sem bírok megemelni egyikkel sem” – meséli könnyek között Caroline, majd hozzáteszi, a balesetben szerencsére Foxnak a haja szála sem görbült. „A legszörnyűbb az volt, hogy miután elestem, és az autó elhúzott mellettünk, Fox odajött hozzám, és azt mondogatta, mennyire szeret. Én meg hiába szerettem volna, nem tudtam őt megölelni a sérüléseim miatt.

Caroline a vele készült interjúban könnyek között kérte a jószívű emberek segítségét, ugyanis a sérülése miatt munkaképtelen, a biztosítótól pedig olyan kevés pénzt kapott, amiből nem tudja fizetni a megélhetését és a gyógykezelését egyszerre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top