Egészség

Ennél erősebb képeket a mellrákkal való küzdelemről még nem láttunk!

A 36 éves Jenn Alter azért hozta nyilvánosságra a sugárterápia után készült felkavaró fotót, hogy megmutassa, milyen a valóságban ezzel a betegséggel élni.

Jenn Alter 36 éves, Missouriban, Saint Louisban él, és melldaganata van. 2015-ben 35 napon keresztül sugárterápiát kapott a betegségre, amiről sokkoló képeket is készített. Az amerikai nő úgy gondolta, nyilvánosságra hozza a testéről készült fotókat, hogy bebizonyítsa, „ez a betegség egyáltalán nem szexi”, no és, hogy kendőzetlen őszinteséggel bemutassa, milyen ezzel a betegséggel nap mint nap együtt élni.

Hogy miről szól a mellrák? Hát, nem szexi az egyszer biztos. Sebekről, hányingerről, fájdalomról, kopaszságról, égett bőrről, összetört szívről” – írta Jenn, majd folytatta: „Kényelmetlenül érzed magad a képek láttán? Ez volt a cél.

Bármilyen furcsa, mióta csak megosztotta a képeket, Jenn támogató kommentek tucatjait kapja. A hozzászólók többsége azt mondja, a képek teljes egészében megváltoztatták a hozzáállásukat ehhez a betegséghez. „Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat. Még soha nem láttam korábban a mellráknak ezt az oldalát, rettenetesnek tűnik” – írta egyikük, míg egy másik kommentelő arra biztatta Jennt, hogy továbbra is ossza meg tapasztalatait, mert ennél hatásosabb figyelemfelhívást még nem látott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top