Egészség

Hazamehetett a kórházból Burkus Vanessza, de komoly gondban van a családja

Fájdalmai még nem múltak el, de már jól van, így hazamehetett a kórházból Burkus Vanessza. Családjának azonban komoly pénzügyi problémái adódtak.

Hazamehetett a kórházból a július közepén Bulgáriában balesetet szenvedett Burkus Vanessza. A 19 éves lány, aki 3 hétig hétig kómában feküdt egy bolgár kórházban, azt mondta az RTL Klub híradójának, hogy jól van. Bár vannak fájdalmai, de mindent megtesz azért, hogy teljesen felépüljön, és visszakaphassa korábbi életét.

Vanesszát jelenleg az Országos Rehabilitációs Intézetben kezelik, ott tanították meg újra enni, öltözni, felállni és most a járást gyakorolja. Tudja, milyen súlyos állapotban volt, de a jelenlegi helyzetét jól kezeli.

A bal lábam, az fáj sajnos, a jobb, az nem. Járókerettel jól megyek, de nélküle sajnos nem tudok menni.

Vanessza családja azonban komoly gondba került: nagyobb autót kell vásárolniuk, amivel lányukat Szegedről Pestre tudják szállítani a kezelésekre, valamint a fürdőszobát is akadálymentesíteniük kell. Pénzük már nincs az átalakításra, minden megtakarításukat felemésztették az elmúlt hónapok költségei, a biztosítóktól pedig eddig nem kaptak pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top