Egészség

Magából kikelve zavarta el a beteget az orvos

A doktor elismeri, hogy túlreagálta a helyzetet, de elárulta azt is, hogy miért.

Egy floridai nő, Jessica Stipe este fél 7-re kapott időpontot az orvoshoz egy fizetős magánklinikán, ám háromnegyed 8-kor még mindig várakoztatták. A nőnek ekkor elege lett és bement dr. Peter Gallogly rendelőjébe. Panaszkodott a hosszú várakozás miatt, mivel nagyon rosszul volt, és szeretett volna hazamenni és lefeküdni. A pénzét pedig visszakövetelte.

Az orvos erre magából kikelve, trágár szavakkal zavarta ki az asszonyt a rendelőből. A történtekről a nő lánya videófelvételt is készített. Amikor azonban az orvos ezt észrevette, kitépte a lány kezéből a telefont.

Az orvos azzal védekezik, hogy a videó erősen szerkesztve van, és kivették az eredeti kontextusából. Hozzátették azt is, hogy a beteg erőszakosan viselkedett a klinika személyzetével. Bár visszakapta a pénzét, azután sem volt hajlandó távozni, ehelyett folytatta egresszív viselkedését.

„Bár ez nem mentség a viselkedésemre, a legfőbb oka a reakciómnak az volt, hogy családomnak tartom a klinika személyzetét, és túlreagáltam a helyzetet, hogy megvédjem őket” – fogalmazott közleményében Gallogly doktor.

Stipe ugyanakkor ragaszkodik a saját verziójához, miszerint csupán a pénzét akarta visszakapni, majd hazamenni, mivel borzasztóan érezte magát.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top