Egészség

Ezzel a sátorral meló közben is pihenhetsz egy kicsit

Sokan felnőttként is visszavágynak azokba a gyerekkori kuckókba, ahol legalább egy kis időre elbújhattunk a világ elől... Itt a sátor, amivel ez újra lehetséges!

Hányszor kívánjuk munka közben, hogy bárcsak elmenekülhetnénk a hiénaként vihogó vagy éppen dementorokat megszégyenítően apátiás kollégák elől, hogy kicsit kámforrá váljunk és megpihenjünk egy apró, meleg, sötét lyukban, ahol senki nem hallja az elkeseredett nyüszítésünket. 

Erre tökéletes megoldást jelenthet ez a speciális sátor, amit pont azért találtak ki, hogy kicsit kiszakíthassuk magunkat a nyomasztó környezetből! A Pause Pod a gyerekkori takaróerődöket próbálja felidézni, (bár olyan jó sajnos semmi nem lehet) és az alkotók szerint senki nem fog hülyének nézni minket, ha meló közben egyszer csak kigurítunk egy ilyet és belefekszünk néhány percre.

A privát relaxációs térként hirdetett sátor valójában kevéssé különbözik az IKEA-ban is kapható gyerekkuckóktól, hacsak nem annyiban, hogy ezt sokkal több start-up-huszár cipeli a hóna alatt San Franciscóban. Mindenesetre, ha a hazai munkahelyeken is bevezetnénk a módszert, nyugodtan maradhatunk a klasszikus két szék közé feszített takaró konstrukciójánál.

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top