Egészség

Bevásárlókocsija tartalma miatt kritizálták a négygyermekes anyát

Egy ártatlan fotó miatt estek neki a blogger anyukának a kommentelők.

Constance Hall egy 33 éves, négygyermekes anya és blogger, több ezer követővel. Az ausztrál nő a Facebook-oldalán osztott meg egy fotót a telepakolt bevásárlókocsijáról. Valószínűleg jobban járt volna, ha nem teszi.

Fotók: Facebook

Hamarosan ugyanis özönleni kezdtek a negatív kommentek a fotóhoz, melyek főleg amiatt kritzálták az anyát, hogy a bevásárlókocsi csupa egészségtelen élelmiszerrel van tele. Emellett akadtak olyanok is, akik amiatt szóltak be, hogy rendetlenül pakolt be a bevásárlókocsiba.

További csavar a dologban, hogy a nő blogjának egyik központi témája éppen az, hogy az anyukák ne ítélkezzenek egymás életmódja felett. Ehhez képest éppen ennek a blognak a követői estek neki a bevásárlókocsija tartalma miatt.

Olyanok is akadtak persze, akik megvédték Constance-t. felhívták a figyelmet például arra, hogy nem is látszik minden, ami a bevásárlókocsiban van, illetve, hogy könnyen elképzelhető, hogy például az egészséges zöldségeket, gyümölcsöket piacon vásárolja és nem a szupermarketben. Mások a saját bevásárlókocsijukról töltöttek fel fotókat, szolidaritásból.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top