Egészség

Meghalt a rákban elhunyt kismama babája is

Édesanyja azért nem vállalta a kemoterápiát, hogy gyermeke élhessen.

Két héttel édesanyja halála után a kórházban elhunyt Life Lynn DeKlyen. A kislány anyja, Carrie idén tavasszal tudta meg, hogy agydaganata kiújult, valamint az is, hogy babát vár. Az ötgyermekes családanya lemondott az életmentő kemoterápiás kezelésekről azért, hogy gyermeke élhessen.

Carrie júliusban kómába esett, őt és születendő gyermekét gépek tartották életben. A babát a terhesség 25. hetében császármetszéssel segítették világra.

Bár azóta is folyamatos kórházi ellátásra szorult, úgy tűnt, hogy a kis Life Lynn egyre jobban van. Ezen a héten azonban romlani kezdett az állapota, és szerdán elhunyt.

„Carrie most már ringatja a kisbabáját. Nincs rá magyarázat, hogy miért történt ez, de tudjuk, hogy Jézus szeret minket, és egy nap megértjük, hogy miért. A gyászunk szinte elviselheteten, imádkozzatok a családunkért!” – írta a család Facebook-oldalán Sonya Nelson, Carrie unokatestvére.

A kisbabát édesanyjával együtt helyezik örök nyugalomra.

FoxNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top