Egészség

Ez a szokatlan módszer segíthet megszűntetni a fejfájást

Ha nem vagyunk oda a gyógyszerekért, de már megőrülünk fájós fejünktől, érdemes lehet kipróbálni egy ilyen szokatlan, de talán működőképes módszert is.

Ezt a nem mindennapi fejfájás-elmulasztó módszert egy népszerű Youtube-felhasználó osztotta meg. Az biztos, hogy elsőre talán bizarrnak tűnik, de rengetegen esküsznek rá, kipróbálni pedig, ugye, sosem árthat.

Ez a szokatlan módszer segíthet megszűntetni a fejfájást

A videó azt ígéri, hogy a fejfájást két perc alatt meggyógyíthatjuk, mindössze három kérdés ismételgetésével. Igen, jól hallottad, semmi akupresszúra vagy reiki, csak három kérdés. Ezek pedig az alábbiak: Hol érzed a fejfájásodat? Milyen színű? Milyen formájú?

A videót jegyző Kamil arra kér minket, bármennyire is elvontak legyenek ezek a kérdések, koncentráljunk rá erősen, hogy megpróbáljuk megválaszolni őket. A kérdéseket ismételgessük folyamatosan (a válaszadási szándék megtartása mellett) és elvileg két perc utcán sitty-sutty, el is tűnt a fájdalom.

Hülyeségnek hangzik? A kommentelők szerint mégis beválik a dolog. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top