Egészség

Együtt ugrott a mélybe a magyar bajnok családja

Mikor próbáltál ki utoljára valamit, amit apukád vagy anyukád szeret csinálni? És ők beszállnak a te hobbidba?

Kormos Villő nevét sokan (egyre többen) ismerik, a FINA vizes VB után pedig még többen. A műugrás sokszoros magyar bajnokának, háromszoros Európa-bajnoki bronzérmesének ugyan a mostani versenyek nem a tervek szerint sikerültek, de ott van a világ élvonalában.

A Masters versenyeken aztán különleges dolgot láthattunk: műugrónk édesapja is ott volt az indulók között a 60-64 éves korosztályú 1 méteres műugrás döntőjében, a Duna Arénában.

Kormos János a döntőben - Forrás: 24.hu
Kormos János a döntőben – Forrás: 24.hu

 

Kormoséknál a műugrás iránti rajongás nem apáról lányára, hanem éppen fordítva, a lányról szállt az édesapára. Kormos János 50 éves volt, amikor úgy döntött, kipróbálja a sportot, amelynek lánya az idejét szenteli. Ma már ő maga is jegyzett műugró, világbajnoki bronzérmes.

Hatvanévesen azt üzeni mindannyiunknak, hogy nincs késő valami újat kipróbálni, akár együtt a családtagjainkkal. És ez még nem minden: nem sokkal János után Villő édesanyja is felmerészkedett az ugrótoronyba. Nézzétek csak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top