Lázasan, tüdőgyulladással hozták haza Bulgáriából Vanesszát

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A 19 éves lány egy hónapja szenvedett autóbalesetet Bulgáriában, azóta kómában van.
2017. 08. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Lázasan, tüdőgyulladással hozták haza a burgaszi kórházból Burkus Vanesszát – tudta meg az RTL Klub Híradója.

Ő az a 19 éves lány, aki egy hónapja szenvedett autóbalesetet Bulgáriában, azóta kómában van, Burgaszban kezelték, csütörtökön hozták haza.

A szegedi orvosok megvizsgálták a lányt, mostanra kiderült, hogy többféle fertőzést is kapott a burgaszi kórházban, ezek egy részét már kezelik. Most még két olyan mértékű fertőzés van, ami az orrán, magán a lélegeztető csövön keresztül jutott a szervezetébe – ezekre keresik a megoldást, mert ez egy olyan baktérium, ami nagyon sok antibiotikumra nem reagál.

A csigolyatörését egyelőre külső, fém nyakmerevítővel próbálják helyrehozni az orvosok, azt szeretnék elérni, hogy ne kelljen megműteni. Az agysérüléséről még semmit sem tudnak mondani, az azonban egyre biztosabb, hogy a kórház után is segítségre lesz szüksége.

Vanessza ébresztését is elkezdték Szegeden, de egyelőre semmire nem reagál. Várhatóan hétfőn idegsebészeti konzílium ül össze, hogy eldöntsék: Vanesszát meg kell-e műteni a gerinc- vagy a koponyasérülése miatt. Az esetleges beavatkozást azonban csak akkor tudják elvégezni, ha lemegy a láza, és a szervezetéből eltűnnek a fertőzések.


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus