8 király trükk, amire képes a tested

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A testünk elképesztő dolgokra képes, csak mi általában nem kapjuk meg a teljes használati utasítást a trükkökkel, extrákkal és nyerő kombókkal! Most mutatunk néhányat!
2017. 08. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

1. Ha nagyon kell pisilned, de nincs a közelben mosdó, kezdj el a szexre gondolni! Ez a trükk majd eltereli a gondolataidat, és segít enyhíteni a nyomást hólyagodban.

 

2. Mindig zárj hideg zuhannyal, hogy megelőzd a pattanásokat! A hideg víz lezárja a pórusokat, így megakadályozza, hogy bejussanak a szennyeződések és baktériumok!

 

3. Ha közvetlenül lefekvés előtt elolvasol egy szöveget, mondjuk egy beszédet, amit memorizálnod kell, jobban emlékszel majd rá másnap!

 

8 király trükk, amire képes a tested

4. Kutatások bizonyították, hogy a jobb füleddel jobban hallod a hangokat és zajokat, míg a ballal jobban a zenét.

 

5. Ha szédülsz az ágyban – mondjuk egy átbulizott este után –, tedd az egyik lábadat a padlóra! Ez segíteni fog az agyadnak, hogy megtalálja a pozíciódat.

 

6. Mikor álmosnak érzed magad, de muszáj ébren maradnod, segíthet ha visszatartod a levegőt, ameddig csak tudod, és aztán kiengeded egy nagy sóhajjal.

 

7. Tedd a hüvelyujjad a szádba és kezd el fújni, mintha egy lufit akarnál felfújni! Ez a kis trükk csökkenti a pulzusodat és segíthet megnyugodni.

 

8. Csípd meg magad, ha nem tudod abbahagyni a nevetést – ez segíteni fog.

BoredPanda


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Címkék: test trükk
Olvass tovább