2017. 08. 18. Ilona

A héten hazaszállíthatják a kómába esett lányt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Burkus Vanessza három héttel ezelőtti autóbalesete óta kómában fekszik egy bulgáriai kórházban, de édesapja szerint pár napon belül hazaszállíthatják.
Írta: | 2017. 08. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A 19 éves lány édesapja az index.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy Vanesszát csütörtökön szállíthatják Bulgáriából a szegedi klinikára. Burkus Sándor szerint minden kiadást a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) fog fizetni, a burgaszi kórházi kezelés húszezer eurós költségét is.

Fotó: delmagyar.hu
Fotó: delmagyar.hu

Karsai András főosztályvezető a lapnak elmondta, hogy bolgár anyanyelvű munkatársuk segítségével egyeztettek a burgaszi kórház betegfelvételi osztályával és az intenzív osztály ügyeletes orvosával. Azt állították, hogy mindennap friss és hivatalos állapotjelentést küldtek mailben a szegedi klinikának. Hétfőn arról nyilatkoztak, hogy készek átadni a lányt a magyar mentőegységnek.

 

A Szegedi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetének vezetője, prof. dr. Molnár Zsolt a lapnak elmondta, hogy hivatalos megkeresés a burgaszi kórház részéről feléjük nem érkezett a baleset óta, de mivel ő értesült az esetről, egy angol nyelvű mailben felkereste a kinti kórház intenzív terápiás osztályát.


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus