Egészség

Megszólalt az egyik strandoló, akibe villám csapott Csongrádon

Még a kórházban fekszik az a két nő, akikbe bő egy hete villám csapott a csongrádi strandon. Az egyikőjük állapotáról már vannak bővebb információk, ő maga üzent a felépüléséért szorító barátoknak, ismerősöknek.

Két nőbe csapott a villám bő egy héttel ezelőtt Csongrádon, a Körös-toroki szabadstrandon, mindkét sérültet azonnal kórházba kellett szállítani.

Egyikőjük egy videoüzenetben számolt be a barátok, ismerősök megnyugtatása érdekében az állapotáról, a Szentesen élő Kata azt mondta, hogy lassan már hazaengedik. A videóban mindenkinek megköszönte, hogy írnak neki, és azt üzenete, hogy mindenkit szeret. A Ripost azt írja, hogy a villámcsapás sérültjére még sok munka vár, mire teljesen felépül, gyógytornászhoz is kell járnia, és még a beszéd is nehezen megy. A másik áldozat állapotáról egyelőre nincs információ, annyit tudni csak, hogy egyiküknek többször is összeomlott a keringése, mielőtt sikerült az állapotát stabilizálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top