Egészség

Sokáig azt gondoltam, hogy az intim területeimen előforduló foltok szégyellni valók

Széles Adrienn nem semmi. Két éve kampányt indított: szerette volna, ha más vitiligóval élő lányok, nők tudják, nincsenek egyedül, és elfogadják magukat.

Széles Adrienn vitiligókampánya elképesztően bátor. Adrienn nem félt megmutatni magát, a testét. Ezekkel az intimfotókkal lezárja a kampányt, ezt írta a fotók mellé Facebookon.

“Sokáig azt gondoltam, hogy az intim területeimen is előforduló foltok szégyellni valók. Mi több, egyenesen utálni is kell őket!  Nem, nem hiszem, hogy szégyenlős tinilány lettem volna. Nem, nem hiszem, hogy egyetlenegyszer is észrevették volna rajtam a tini párkapcsolataimban a fiúk, hogy zavar. Rendre kemény csaj voltam, és játszi könnyedséggel hitettem el – már majdnem magammal is – hogy kicsit sem érzem, hogy nekem másmilyen lenne OTT, mint más lánynak.

Pedig hát csak a vak nem vette volna észre, hogy egy egész csetneki csipke díszeleg a lábam között. Az egyik régebbi férfi nőgyógyászom még vidáman fel is kurjantott, amikor meglátta széttárt lábaimat az asztalán, hogy végre, egy kis változatosság! A fotózással az volt a célom, hogy kicsit behozzam a kényes témát is. Hogy beszéljünk róla. Nyíltan. Ne dugjuk homokba a fejünket! Az eddigi fotózásokkal is az volt a tervem, hogy megmutassam.” Érdemes elolvasni a teljes bejegyzést, kattintsatok Adrienn oldalára!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top