Egészség

Nem zárják be, de átszervezik a kórházi részleget Szegeden

Nem zár be a szegedi klinika geriátriai és krónikus belgyógyászati osztálya, de korszerűsítési munkák miatt egy időre átszervezik az ellátást.

Korábban a Nők Lapja Café is beszámolt róla, hogy június végén bezár a szegedi orvosi egyetemhez tartozó Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Geriátriai és Krónikus Osztályának férfi részlege. A kórház most közleményben tisztázta, hogy a részleg nem zár be, csak átszervezés lesz.

A 24.hu-nak azt írta az intézmény: részlegesen sem zár be a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Geriátriai és Krónikus Belgyógyászati Osztálya. Ugyanakkor korszerűsítési munkák – egyebek mellett a liftek felújítása – miatt átszervezik az ellátást, ám ez nem jár a kapacitás szűkítésével.

A központba érkező valamennyi, az idős korra jellemző elváltozásban szenvedő beteget ellátnak a következő hetekben, amíg vissza nem áll a megszokott rend.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top