Egészség

Egyedülálló magánklinika nyílt Budapesten

Példás összefogás keretében nyílt meg a Váci Greens Egészségközpont: modern képalkotó diagnosztika és szakrendelések egy helyen.

A magán egészségügyi szektor legújabb nagyágyúja, a Váci Greens Egészségközpont jelentős nagyvállalatok összefogásával, több mint 1,2 milliárd forintos beruházás keretében valósult meg. Az Affidea Diagnosztika a GE diagnosztikai berendezéseinek egyik legnagyobb megrendelője, a Főnix-Med pedig a foglalkozás-egészségügy révén kötődik a globális vállalathoz. Hármójuk partnerségével jött létre a regionális referencia-központnak számító klinika, ahol a cégek minőségi szolgáltatásai összpontosulnak.

Az egészségközpont korszerű képalkotó diagnosztikai ellátással és orvosi szakrendelések nagy választékával várja a pácienseket. Jelenleg elérhető szolgáltatásai között szerepelnek a belgyógyászat, az ortopédia, a kardiológia, a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat, az urológia, a szívultrahang, a szemészet, az orr-fül-gégészet, a fogászat szakterületéhez kapcsolódó vizsgálatok és a gyógytorna. A központ még idén további szakmákkal bővíti kínálatát.

Egyedülálló magánklinika nyílt Budapesten

A szakrendeléseken túl szűrőközpontként is működik a Váci Greens Egészségközpont, számtalan prevenciós szűrést kínálva az ügyfeleinek. Egyedülálló gépparkkal rendelkeznek, általuk Magyarországon elsőként válik elérhetővé a térítéses ellátást választóknak a legnagyobb térerejű, 3 teslás GE MR-berendezés, de egyedülálló az a 3 dimenziós mammográf készülék is, amelyen a páciens maga állíthatja be a kompressziós erőt. Csúcskategóriájú diagnosztikát biztosít a legkorszerűbb 128 szeletes CT-berendezés, valamint a legkorszerűbb ultrahang- és digitális röntgenkészülékkel is felszerelték a centrumot.

Egyedülálló magánklinika nyílt Budapesten

Június 22-én ünnepélyes keretek között nyitott meg az egészségügyi klinika Budapest egyik legjobban fejlődő üzleti negyedében. Az ünnepélyes megnyitón dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes méltatta az egészségközpont koncepcióját. Joerg Bauer, a GE Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az egészségügyi központban alkalmazott diagnosztikai berendezések az orvosi szolgáltatások innovatív korszakát vetítik előre. Leitner György, az Affidea Diagnosztika ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte a központban létesített oktatócentrum jelentőségét. Tunkli Gábor, a Főnix Medical Center ügyvezető igazgatója pedig örömét tolmácsolta: “Megtaláltuk a legideálisabb helyet és a legmegfelelőbb partnert az új telephelyünk kialakításához.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top