Egészség

Azért vállalkozott a műtétre, hogy visszafogadja a családja – belehalt

A 17 éves orosz lányt anyja születési rendellenessége miatt hagyta magára; félt attól, mit fog szólni gyermekéhez a környezete.

Kátya Badajeva, aki egész életét árvaként élte egy születési rendellenesség miatt, egy népszerű orosz tévéműsorban találkozott újra szülőanyjával. A nő elmondta, mikor Kátya született, egy kis faluban élt, és annyira rettegett, hogy az ismerősök és a szomszédok kikezdik majd gyermekét a születési rendellenessége miatt, hogy inkább sorsára hagyta őt.

Azért vállalkozott a műtétre, hogy visszafogadja a családja – belehalt

Katyának a rendellenesség miatt eltorzult az arca, ám egy neves orosz plasztikai sebész, Andrej Iscsenko vállalta a rekonstrukciót, a lány édesanyja pedig belement, hogy a műtét után visszafogadja gyermekét. Katya ezután legalább tucatnyi orvosi vizsgálaton esett át, mire a műtétre sor került – de hiába.

Röviddel az altatás után a fiatal lánynak leállt a szíve, és bár az orvosok két és fél órán keresztül küzdöttek az életéért, nem tudták őt újraéleszteni. Csak a boncolás után derült ki, hogy nem az orvosok hibáztak. Miután a vizsgálat lezárult, Katya édesanyja, Nagyezsda elmondta, nem tartja felelősnek az orvosokat lánya haláláért. “Szerettem volna vele több időt együtt tölteni, sajnálom, hogy végül nem lett rá lehetőségünk” – tette hozzá.

Olvass még többet a plasztikai műtétekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top