Szex

Cuki animáció magyarázza és ünnepli a csiklót

Elképesztően bájos, nagyon kreatív és tök informatív animációs kisfilm készült a klitoriszról, azaz a csiklóról, amit mindenkinek látnia kell - ha nő, azért, ha férfi, azért.

Már az ókori görögök is felfedezték a női test speciális, kizárólag az örömérzetért felelős szervét, majd később, 1559-ben egy olasz sebész, Realdo Colombo kezdett el komolyabban foglalkozni a csiklóval.

Még sok ilyen információt tudhatunk meg Lori Malépart-Traversy cuki animációs kisfilmjéből, amely megjárt már egy rakás fesztivált, és most a neten is elérhető:

A kisfilm azért is fontos, mert tök szórakoztató módon hívja fel a figyelmet egy nagyon is komoly problémára, a csikló megbélyegzésére, ami a Freud által kialakított hisztérikus nőkép egyik gócpontja lett, és rövidesen tabuvá vált társadalmunkban. A nők többnyire arra vannak kényszerítve, hogy csak a vaginális orgazmust gondolják normálisnak, mintha a csiklóorgazmus “csalás” lenne, a csikló pedig felesleges szerv.

Malépart-Traversy azzal zárja kisfilmjét, amit mindenkinek meg kéne jegyeznie: hogy a csikló nem csak arra jó, hogy előjáték közben megbirizgáljuk kicsit. Ha már csak azért létezik, hogy örömet szerezzen, használjuk is ki!

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top