Egészség

Milyen jogom van, ha kórházba kerül a gyerekem?

Szülőként akkor vagy a legkiszolgáltatottabb, amikor beteg a gyerek. Egy kórházban minden idegennek tűnik, de jó, ha tudod, hogy anyaként neked is vannak jogaid. Kérdezz, és az NLC betegjogi szakértője válaszolni fog!

Bent maradhatok-e a beteg gyerekem mellett a kórházban éjszakára? És mi a helyzet a férjemmel, ő bent lehet? Kiküldhetnek-e a folyosóra, amíg a vizsgálat zajlik? Jogom van saját ágyat kérni? Elkísérhetem-e a gyerekemet a műtőbe? Szabad szülőként a kórházban zuhanyoznom? 

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a Társaság a Szabadságjogokért betegjogokkal kapcsolatos szakértőjével, Asbóth Márton jogásszal. Élő adásunkban a ti kérdéseiteket tesszük majd fel vendégünknek, szívesen fogadunk bármilyen betegjogokkal kapcsolatos felvetést, gondolatot, dilemmát.

A cikk alatt is feltehetitek kérdéseiteket, írhattok levelet is az nlcafe@centralmediacsoport.hu e-mail-címre, vagy kérdezzetek a Facebook-oldalunkon, akár az élő adás közben, kommentben is.

Várunk csütörtökön (június 22-én) 19 órakor az NLCafé Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/noklapjacafe/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top