Aktuális

Nem érdekli a rendőrséget a lúgos ügy névtelen levele

Elutasította a rendőrség a feljelentéskiegészítést a lúgos orvos ügyében, amit az utolsó utáni pillanatban érkezett névtelen levél miatt rendelt el a Fővárosi Főügyészség.

Egy névtelen levél miatt rendelt el feljelentéskiegészítést a lúgos orvos ügyében a Fővárosi Főügyészség, ám a Budapesti Rendőr-főkapitányság mint a kiegészítés kijelölt teljesítője ezt elutasította – tudta meg az Index.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a periratok ismertetésén kívül egy névtelen levél is előkerült B. Krisztián tárgyalásán, akit azzal gyanúsítanak, hogy lúggal leöntötte szeretője combját és nemi szervét. A névtelen levelet egy börtönben ülő elítélt írta, aki azt állítja, hogy a támadás előtt néhány hónappal az áldozat vőlegénye fel akarta bérelni őt, hogy öntse le maró anyaggal Renner Erikát.

Az ügyben várhatóan kedden mondanak jogerős ítéletet a Kúrián.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Egészség

Váratlan fordulat a “lúgos orvos” ügyben – megszólalt az áldozat élettársa

Egy névtelen levélíró azt állítja, fel akarták bérelni arra, hogy öntse le maró lúggal Renner Erikát, és szerinte az asszony mostani barátja volt a megbízó. Az RTL Híradónak interjút adott a névtelen levélben megvádolt férfi.

Korábban az NLCafé is sokszor írt a “lúgos orvos” és volt barátnője peréről. Erikát négy és fél éve támadta meg egy maszkos férfi. Az első és másodfokú bíróság a korábbi szeretőjét – a lúggal támadó orvost – találta bűnösnek. Az ügyészségnek küldött névtelen levél írója a kézzel, nagybetűkkel írt levélben azt állította, hogy 2012 augusztusa előtt valaki megbízta őt a Renner Erika elleni támadással. A levél tartalmából más nem hangzott el a tárgyaláson, a Fővárosi Főügyészség június 2-án nyomozáskiegészítést rendelt el. Ez a levél aligha fogja befolyásolni a bíróság harmadfokú ítéletét, amelynek kihirdetését jövő hétre halasztották.

AZ RTL Híradójának exkluzív interjút adott a névtelen levélben megvádolt férfi, vagyis Erika mostani élettársa. Azt mondja, képtelenség, amit a levélíró állít.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top