Egészség

Brutális szúnyoginvázió Szigetközben

Valósággal ellepik a szúnyogok a szigetközi falvak lakóit. Az ott élők alig merik kitenni a lábukat a lakásból. Az önkormányzatnak nincs pénze irtani.

Rendkívüli szúnyoginvázió lepte el a Szigetközt – számolt be a Tények. Iszonyatos mennyiségű szúnyog hemzseg a falvakban. Az ott élők alig merik kitenni a lábukat a lakásból, de az állatokat sem kímélik a szúnyogok. 

Ez is érdekelhet Megnézem

A gyerekeket már ki sem viszik az utcára a helybeliek. Igyekeznek minél gyorsabban becsukni az ajtókat, de a szúnyogok így is azonnal ellepik a lakást. Az ott élők szinte már kizárólag futva közlekednek a házakon kívül, agyoncsípik őket a szinte felhőkben szálló szúnyogok.

A környéken azért van már most szúnyoginvázió, mert az erdészet közelében mesterségesen elárasztottak egy területet, emiatt kelt ki a hihetetlenül sok szúnyoglárva. Az erdészet szerint az itt élő állatoknak és a növényeknek fontos, de az ásványrárói polgármester szerint ez a helyzet már tarthatatlan.

Egyre többen panaszkodnak az önkormányzatnál, de annak nincs pénze irtani, a helyiek a katasztrófavédelem segítségét kérik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top