Egészség

Megújul a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház

Megújult a Jahn Ferenc kórház II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai osztálya, ahol frissen festettek a falak, és újak a fürdőszobák is.

Nemcsak a különféle betegségek megelőzését tartja kiemelten fontosnak a Vitaminkosár Kft., hanem azt is, hogy európai színvonalú körülmények fogadják a betegeket a kórházakban is. A cég ezért támogatói megállapodást kötött a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Alapítványával, amelynek keretében a Vitaminkosár Kft. mintegy 1 millió forint támogatási összeggel járult hozzá a II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai osztály kórtermeinek teljes körű felújításához. 

k
Kifestették az osztály folyosóit

A dél-pesti régióban járóbeteg-ellátást és kórházi fekvőbeteg-szakellátást is nyújtó, összesen több mint 1200 kórházi ágyas kapacitással működő intézmény II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai Osztályának teljes felújítása több mint 3 millió forintba került. A korábbi fejlesztéseket követően most az osztály folyosóit és szobáit festették ki, a kórtermek fürdőszobáit teljesen felújították, új bútorokat állítottak be, valamint az orvosigáz-hálózatot is bővítették. A Vitaminkosár Kft. büszke arra, hogy a kezdeményezésére a többi támogatóval együtt sikeresen összegyűjtött támogatás révén a kórházi betegellátás körülményeinek és színvonalának jelentős mértékű javítása vált lehetővé. 

k
Új burkolatot és berendezést kaptak a fürdőszobák

A Vitaminkosár Kft. évek óta a hazai egészségügy elkötelezett támogatója.

l
Kifestették a kórtermeket is

A Vitaminkosár Kft. – a Magyarországon 2001 óta kapható Protexin-termékek kizárólagos forgalmazója – nem csupán szavakban, de tettekben is elkötelezett az ország egészségügyi állapotának fejlesztése, illetve a lakosság egészségügyi kultúrájának javítása érdekében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top